Uudet uraauurtavat menetelmät, nykyaikaiset laitteet sekä saatavilla oleva tieto ja osaaminen mahdollistavat uusien painatustekniikoiden kehittämisen. Se luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joiden avulla mainostuotteistasi saadaan mahdollisimman persoonallisia ja näyttäviä.

Värikkäät täysväripainatukset
Täysvärisesti painatettujen yrityslahjojen kysyntä on kasvanut huomattavasti viime aikoina. Tämä on hyvin ymmärrettävää, sillä täysväripainatus on huomiota herättävä ja näyttävä tapa mainostaa yritystäsi. Täysväripainatus tekee tavallisesta mainoslahjasta erityisen. Persoonallisten kuvien ja luovan designin avulla tavoitat kohderyhmäsi helposti. Täysvärinen painatus on saatavilla useisiin tuotteisiimme.

Ole luova ja värikäs
Mahdollisuuksia on enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Voit esimerkiksi muokata tylsästä mustavalkoisesta laukusta mielenkiintoisemman valitsemalla kukka- tai matelijannahkapainatuksen. Tai voit painatuttaa teräväpiirtoisia ja värikkäitä kuvia hedelmistä ja vihanneksista inspiroimaan terveellisiin elämäntapoihin. Haluatko laukkusi painatettavan erikoisväreissä tai shokeeraavan violetilla ja keltaisilla pilkuilla? Ei hätää, meiltä löydät kaikki mahdolliset värivaihtoehdot.

Täysväripainatus: yllättävän edullinen vaihtoehto
Saatat pohtia, kuinka paljon täysvärinen painatus tulee maksamaan. Hyviä uutisia: tekniikka ei ole niin kallis kuin usein kuvitellaan. Useat hinnoistamme sisältävät painatuksen ja kertaluontoiset aloituskulut. Siksi täysväripainatus on kannattava valinta mainostuotteille. Nettisivuillamme voit vertailla eri painatusten hintoja. Katso esimerkiksi Mini Tool -avaimenperän hinta yksivärisellä tai täysvärisellä painatuksella. Tulet varmasti yllättymään!

Näyttävää mainontaa
Jos haluat mainostuotteisiin tai yrityslahjoihin täysväripainatuksen, kannattaa valita tuote, joka sisältää korkearesoluutioisen täysväripainatuksen. Voit tietysti valita yrityksesi logon tai sloganin painatettavaksi. Haluatko mainostaa tunnistettavasti ja vahvistaa yrityksesi ilmettä ja imagoa? Haluatko varmistaa, että kampanjasi menestyy? Haluatko tuotteidesi olevan huomiota herättäviä ja katseita kääntäviä? Mainosta värikkäästi! Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme!

Puh: 09 4245 0666
Email: info@igopost.fi
Twitter: @IGOPOST_FI