Hyppää kevääseen ja aloita yrityksesi tai brändisi mainostus. Uusi kevät tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Aseta sekä asiakkaasi, että työntekijäsi parhaaseen mahdolliseen valoon. Antamalla lahjan onnistut. Uusi kevätlehtisemme täynnä mainoslahjoja on nyt ilmestynyt. Etkö ole vielä saanut omaasi? Tilaa ilmainen kappale ja inspiroidu.

Aloita kevääsi värikkäällä mainostamisella. Kevät on parasta aikaa värikkäälle mainostukselle. Ei ole epäilystäkään etteikö kevään tai kesän mainostukselle olisi tarvetta. Ulko- ja urheilutapahtumat ovat jälleen suunnitteilla. Terveydenhuoltoala keskittyy Kansainvälisten sairaanhoitajien päivään ja monet yritykset ja organisaatiot valmistautuvat avoimien ovien päiviinsä. Pitopalvelutkin hyötyvät tästä. Ei ole siis parempaa aikaa mainostaa itseäsi!

Näkyvää mainostusta? Loistava investointi menestyvään mainostukseen!
Oletko valmis kevääseen? IGO-POST:lla on hauskoja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti mainostukseesi. Kukanmuotoinen korostuskynä, kukkakynä tai tuoksukynttilä, näillä voit tuoda kevättä myös asiakkaallesi. Voit myös mainostaa itseäsi yllättävällä tavalla antamalla hauskan lahjan täysväripainatuksella. Näillä hinnoilla ei ole tarvetta epäröidä. Paina tästä nähdäksesi useat mahdollisuuteme.

Valitsetko luovuuden?
Valikoimastamme löydät puisen linnunpöntön, joka odottaa koristeluasi. Hauska idea kevään mainostukseen. Oli kyseessä sitten maalausyritys, kiinteistövälitys tai iltapäiväkerho, tätä linnunpönttöä voi käyttää useisiin tarkoituksiin ja mainostukseen. Linnunpönttö tulee vesipohjaisten maalien ja siveltimen kanssa. Logosi? Sen voimme painattaa etupuolelle, josta se varmasti erottuu.

Löytyykö vapaa-aikaa? Olethan paikalla!
Suositusta Älypuhelimet & Tabletit- kategoriastamme löydät loistavia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti kevääseen. Tutustu kätevään Selfie-keppiin, vedenpitävään puhelinkoteloon ja langattomaan mini speakeriin. Painetulla logollasi asiakkaasi näkee sinut useita kuukausia vapaa-ajallaan.

Vieraile nettikaupassamme ja valitse tuote katseenvangitsijaksi!

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoa? Autamme mielellämme!

Tel:  +358 (0) 9 4245 0660
Email: myynti@igopost.fi
Twitter: @IGOPOST_FI