Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Ympäristöystävälliset tuotteet: Rakennetaan vihreää tulevaisuutta yhdessä

Ilmastonmuutos aiheuttaa yhden aikamme kiireellisimmistä ympäristöhaasteistamme. Ympäristöä vahingoittavien yrityskäytäntöjen vuodet jokaisella sektorilla ovat jättäneet monille synkän kuvan tulevaisuudesta, jota rakennamme. Mutta hyvä uutinen on se, että lähes jokainen on valmis auttamaan muuttamaan tapaa, jolla teemme liiketoimintaa ja elämme, jotta voimme rakentaa vihreää tulevaisuutta yhdessä. Me IGO Promossa olemme sitoutuneet auttamaan ympäristöystävällisten liiketoimintakäytäntöjen kehittämisessä myynninedistämistuotteiden alalla. Teemme tämän jakamalla vinkkejä ympäristöystävällisistä tuotteista, joita voit käyttää mainostuotemarkkinoinnissasi, ja annamme vinkkejä ympäristöystävällisemmän elämän viettämiseen. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voimme rakentaa ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden yhdessä.

Mitä on kestävä kehitys?

Ympäristöystävällisten liiketoimintatapojen noustessa näet useita yrityksiä, jotka yrittävät hyödyntää ”ympäristöystävällisyyden” avainsanaa ja esiintyä ympäristöystävällisempinä mitä he oikeasti ovat – tätä ilmiötä kutsutaan ”viherpesuksi” ja sitä pitäisi välttää kaikin keinoin. Sillä ei ole mitään positiivista vaikutusta ympäristöön ja se myös saa ne yritykset näyttämään pahalta, jotka vääjäämättä jäävät verekseltään kiinni.

Valitse sen sijaan tuotteita, joiden kohdalla voit rehellisesti sanoa, mitä pystyt ja mitä et pysty saavuttamaan kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Meillä on laaja valikoima osittain ja kokonaan ympäristöystävällisiä mainostuotteita ja yrityslahjoja, joita ei ole pelkästään valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla, vaan myös ympäristöystävällisistä ja kestävistä materiaaleista. Katso ympäristöystävällisten tuotteiden luokkamme.

Miksi ympäristöystävälliset tuotteet ovat tärkeitä?

Ympäristöystävällisten tuotteiden ja yrityslahjojen tuotanto edistää parempaa ympäristöä, taloutta ja henkilökohtaista terveyttämme pitkällä ajanjaksolla. Näemme ympäristöystävällisten tuotteiden kysynnän ja tiedämme, että ei pelkästään ympäristöystävällisten tuotteiden tarjoaminen vaan myös sen varmistaminen, että ne on valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla, vähentää negatiivista ympäristövaikutusta, jota tuotannolla on maailmaan, joka meidän on jaettava oman ja tulevien sukupolviemme kesken. Muista, että kun ostat ympäristöystävällisiä tuotteita, autat myös muovaamaan asiakkaidesi maailmankuvaa.

Ympäristöystävälliset tuotteet: Trendit

Joka vuosi kasvatamme ympäristöystävällisten tuotteiden valikoimaamme, kun uusia trendejä nousee pintaan ja uusia tuotteita keksitään. Näin kävi tuotteille, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten bambu, korkki ja RPET. Siisti juttu näiden materiaalien kanssa on se, että sekä bambu että korkki kasvavat takaisin korjuun jälkeen, mikä tekee siitä kestävän tuotantosyklin, ja RPET auttaa käyttämään jo valmistettua polyesteria uusilla tavoilla. Lyhyesti, toiset materiaalit ovat täysin ympäristöystävällisiä ja toiset auttavat siivoamaan jätettä. Emme pysty sanomaan, mitä tulevaisuudella on varalle tällä alalla, mutta on mahtavaa, että nämä vaihtoehdot ovat helposti saatavilla jo tänään.

Ympäristöystävälliset tuotteet markkinointityökaluna

Mitä ympäristöystävälliset tuotteet voivat tehdä yrityksesi markkinointiponnisteluille? On todella helppoa ymmärtää, että tekemällä positiivisia ja ympäristöystävällisiä tekoja oheistuotteiden ja yrityslahjojesi kanssa, innoitat asiakkaita ja työntekijöitä ympäristöystävälliseen liiketoimintaan. Kaikki tämä heijastuu positiivisesti yrityksesi brändiin, mikä houkuttaa ja innoittaa useampiin ympäristöystävällisiin hankkeisiin tulevaisuudessa.

Ympäristöystävällisten kampanjoiden järjestäminen

Ihmiset haluavat olla osa hankkeita, joiden takana he voivat seistä. Näemme tämän kansainvälisissä kampanjoissa, kuten Maan päivä, Maailman siivouspäivä ja Maailman terveyspäivä. Voit osallistua näihin tapahtumiin yrityksenä ja lahjoittaa mainostuotteita ja lahjoja tapahtuman osallistujille – tietysti ympäristöystävällisiä tuotteita. Suosittelemme voimakkaasti osallistumaan olemassa oleviin tapahtumiin tai tekemään oman tapahtumasi. Se vain auttaa lisäämään tietoisuutta ja auttaa ympäristöä pitkällä aikavälillä.

IGO Promo ja kestävä kehitys

Me olemme kertoneet näkemyksiämme ympäristöystävällisyydestä ja sen tärkeydestä. Jäljellä on kuitenkin kysymys: Mitä me IGO Promossa teemme auttaaksemme? Toimimme hyväntekeväisyysjärjestön alaisuudessa. Järjestöllä on pitkä historia voittojen lahjoittamisessa valittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin ja näin ollen yrityksen sosiaalisen vastuun laittamisessa etusijalle. Teemme myös kovasti töitä laajentaaksemme ympäristöystävällisten tuotteiden valikoimiamme, jotta vähentäisimme ekologista jalanjälkeä maailmassa. Lisäksi lahjoitamme osan tuloistamme puiden lahjoittamiseen ympäri maailman. Saat lisätietoja tästä.

Vinkkejä ympäristöystävällisempään elämään: Vaikka tämä kuulostaa kornilta, ympäristöystävällisen tulevaisuuden rakentaminen alkaa sinusta. Tietoinen mukanaolo jätteiden lajittelussa, pyöräily töihin autolla ajamisen sijaan, lihattomien aterioiden syöminen, lyhyempien suihkujen ottaminen, jne., ovat kaikki asioita, joilla on positiivinen vaikutus ympäristöön.

Mistä tahansa henkilökohtainen matkasi kohti ympäristöystävällisyyttä alkaakin, muista, että olet mukana luomassa parempaa maailmaa tuleville sukupolville.

By | 2024-02-08T12:53:29+01:00 29 kesäkuun 2021|