Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Veden juomisen hyödyt: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Kaikki tietävät, että on tärkeää juoda vettä ja ylläpitää nesteytystasoasi. Mutta, kuinka paljon vettä sinun on oikeasti juotava joka päivä ja kuinka varmistat, että saat riittävästi vettä työ- tai koulupäivän aikana? Tämä artikkeli vastaa molempiin kysymyksiin ja antaa vinkkejä siitä, kuinka pystyt motivoimaan työntekijöitäsi juomaan enemmän vettä.

Veden hyödyt

Me kaikki sanomme, että vedenjuonti on tärkeää, mutta keskustelemme harvoin tarkemmin sen kaikista hyödyistä. Meistä se on tärkeää. Käymme läpi tärkeimmät hyödyt alla:

Nestetasapainosi pitäminen kontrollissa

Vesi pitää kehosi nestetasapainon kontrollissa. Se estää sinua väsymästä, sairastumasta, stressaantumasta ja saamasta monia muita negatiivisia vaikutuksia. Kun päivä etenee, kehosi käyttää luonnollisesti nesteitä kehosi ylläpitoon, joten sinun on lisättävä noita nesteitä joko juomalla vettä tai syömällä hedelmiä ja kasviksia, joissa on paljon nestettä, kuten vesimeloni ja kurkku. Luonnollisesti on paljon helpompaa täyttää tankkia juomalla pullosta vettä kuin syömällä asianmukainen nestetasapaino.

Vesi siirtää ravintoaineita ja kuona-aineita kehossasi

Vesi toimii kehosi luonnollisena voiteluaineena. Ajattele sitä näin: vesi tekee kehollesi saman kuin öljy autollesi. Ilman voiteluainetta vaihteet kirskuvat ja kärsivät. Koska vesi on voiteluaine, se myös kuljettaa terveellisiä ravintoaineita, aineenvaihduntatuotteita, hormoneja, kivennäisaineita ja vitamiineja kehosi soluihin ja niistä pois. Vesi auttaa myös munuaisten toiminnassa. Munuaiset ovat kehosi sisäänrakennettu suodatusjärjestelmä, joka poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä, kun käyt vessassa.

Vesi auttaa sääntelemään kehosi lämpötilaa

Yksi viileimmistä asioista vedessä on se, että se auttaa ylläpitämään ihanteellista kehonlämpötilaa. Kun juot vettä, nesteet imeytyvät ja auttavat viilentämään kehoasi haihtumalla ihosi huokosista tai hikoilemalla. Lyhyesti, kun sinulla on kuuma ja juot vettä, nesteet auttavat sinua hikoilemaan, mikä sitten viilentää sinua. Yllä mainittujen hyötyjen lisäksi tärkein syy juoda vettä joka päivä on se, että se auttaa sinua pudottamaan/ylläpitämään painoa, vähentää väsymystä, stimuloi aivojasi ja parantaa ihoasi samalla, kun se myös voitelee niveliäsi. Ja tämä tietysti johtaa suurempaan tuottavuuteen.

Kuinka monta litraa vettä päivässä?

Hyvä nyrkkisääntö on juoda noin 1,5–2 litraa vettä päivässä. Määrä vaihtelee tietysti ihmisen mukaan, ja riippuu myös päivittäisestä aktiivisuustasostasi. Esimerkiksi, jos treenaat, hikoilet enemmän ja sinun on tästä syystä juotava enemmän vettä nestetasapainosi ylläpitämiseksi. Sitä vastoin, jos istut paikallasi viileässä huoneessa, et tarvitse niin paljoa vettä, mutta suosittelemme kuitenkin edelleen juomaan noin 1,5 litraa päivässä. Saat lisätietoja riittävästä nesteiden saannista lääkäriltäsi tai viranomaisten ohjeista.

Vinkit, joiden avulla juot enemmän vettä

Nyt, kun tiedät kaikki hyödyt, joita saat juomalla paljon vettä ja pysymällä nesteytettynä, annamme sinulle vinkkejä siitä, kuinka oikeasti varmistat, että juot suositellun määrän joka päivä. Voit laskea päivän aikana hörppäämiesi lasien määrän, mutta ongelmana on se, että niiden perässä voi olla vähän vaikea pysyä. Me sen sijaan suosittelemme, että ostat vähän suurempia vesipulloja, kuten 500 ml tai 1 litra, jolloin sinun tarvitsee laskea vain kahteen tai kolmeen. Tämä tekee pienen, mutta huomattavan eron, kun vähennät laskettavien asioiden määrää, ja sen sijaan voit olla varma, että saat tarvittavan määrän vettä joka päivä, kunhan vain täytät vesipullosi pari kertaa.

Mitä voit tehdä työnantajana?

Aiemmin tässä blogissa kirjoitimme hyödyistä, joita saat työntekijöiden tukemisesta ja kannustuksesta kevyeen treeniin tai liikkumiseen työpäivän aikana. Erityisesti silloin, kun ihmiset joutuvat istumaan paljon, kuten etätöiden aikaan. Selitimme, kuinka työntekijöille annettu ”hoitopaketti” täynnä urheilutuotteita yrityksesi brändäyksellä, voisi olla tönäisy, jolla saa ihmeitä aikaan. Veden juomisen idea on pitkälti sama. Kannusta työntekijöitäsi kätevillä ja kauniisti suunnitelluilla vesipulloilla, joiden avulla he haluavat pysyä nesteytettyinä. Tällaisilla lahjoilla pääset pitkälle!

Painettu vesipullo ympäristöystävällisenä markkinointityökaluna

Vesipullot auttavat vähentämään maailmaa kiertävien kertakäyttömuovipullojen määrää, joten ne säästävät ympäristöä ja valtameriä turhalta saastumiselta. Tämä tekee vesipulloista ympäristöystävällisiä, mutta ei välttämättä kestäviä. Lähteäksesi sille tielle, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota myös materiaaliin, josta pullo valmistetaan. Suosittelemme alumiinista valmistettuja pulloja, koska se on ympäristöystävällinen materiaali loputtoman kierrätettävyytensä ansiosta. Ja tietysti saat yrityksesi nimen tai yksilöidyn viestin kaiverrettua tai painettua pulloihin brändäystä varten. Näin yhdistät ympäristöystävällisen tuotteen ja yksilöidyn viestin, ja tuloksena on tehokas fyysinen markkinointityökalu.

Mikä vesipullo sinun tulisi valita?

Me IGO Promossa tarjoamme laajan valikoiman vesipulloja, jotka eroavat toisistaan sekä materiaalin että koon osalta. Mutta, mikä pullo sinun pitäisi valita, jos haluat erityisesti painattaa logosi tai viestin pullon kylkeen? Suosituimpia vesipullojamme ovat Sirius, Topflask and koko Kambukka-pullojen valikoimamme. Jos tarvitset apua oikean pullon valintaan, autamme sinua mielellämme. Nyt tiedät veden hyödyt ja olet saanut vinkkejä siihen, kuinka pystyt helposti seuraamaan joka päivä nauttimasi veden määrää. Ja tietenkin nyt tiedät, mistä lähteä liikkeelle, kun valitset pulloja markkinointikampanjoidesi mainostuotteiksi sisäisessä ja ulkoisessa brändäyksessä. Kyse on nyt vain alkuun pääsemisestä!

By | 2024-02-08T12:53:30+01:00 29 kesäkuun 2021|