Haluatko varmistaa mainoskampanjasi menestyksen? Mainosta yritystäsi tunnetulla kansainvälisellä brändillä, joka toimii takuuvarmana valttikorttina!

Kuuluisat, kansainväliset tuotemerkit ovat kaikkien suosikkeja. Tuotteiden kestävyys, luotettavuus ja laatu tekevät brändistä entistäkin arvokkaamman. Asiakkaat ja työntekijät tuntevat nämä laatumerkit, joten maineikkaiden merkkituotteiden lahjoittaminen saa heidät tuntemaan olonsa arvostetuiksi.

Tehokasta markkinointia tunnettujen brändien avulla
Asiakkaiden yllättäminen miellyttävällä lahjalla on aina mukavaa. Antaessasi lahjan lähetät useita eri signaaleja: kiitollisuutta lojaalisuudesta, halua tehdä uusia kauppoja ja yhteistyötä, sekä yleistä arvostusta lahjan saajaa kohtaan. Anna asiakkaallesi lahjaksi laadukas merkkituote, jolla osoitat yrityksesi olevan huippuluokkaa. Yrityksesi logo tai nimi voidaan painattaa esimerkiksi Niken, Tacxin, Samsoniten tai Parkerin tuotteisiin. Kaikki nämä tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan.

Korkalaatuien yrityslahja? Valitse tunnettu brändi!
Yrityslahjoille ja mainostuotteille on paljon kysyntää. IGO-POST tarjoaa lukusia merkkituotteita kuuluisilta brändeiltä, kuten esimerkiksi BIC, Victorinox, MagLite ja Prodir. Meiltä löydät parhaat tuotemerkit parhain hinnoin. Mitä suuremman lukumäärän tilaat, sitä edullisemmin voimme tuotteet ja painatukset tarjota. Lisäksi tuotteillamme on tyytyväisyystakuu, sillä kun asiakkaamme on täysin tyytyväinen, mekin olemme. Ilahduta asiakkaasi huippulaadukkaalla merkkituotteella, jossa on yrityksesi logo koristeena, ja takaat pitkäkestoisen kumppanuuden.

Ainukertainen tilaisuus: ilmainen kynä kaupan päälle tilatessasi Cross Century Chrome -tuotteita
Cross-kuulakärkikynät ovat täydellisiä lahjoja, ne sopivat annettaviksi esimerkiksi vuosijuhlissa, läksiäisissä taii kiitollisuuden osoituksena. Crossin kynät ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään ja designistaan, ne edustavat tyylikästä, ajatonta laatua sekä täydellistä viimeistelyä. Kun ostat Crossin tuotteita, ostat laatua!

Hanki loistavat Cross Century Chrome-kynät ja saat kaupan päälle Cross Century kynän. Toimiessasi nyt voit hyödyntää tämän ainutlaatuisen tarjouksen. Vähimmäintilausmäärä on 6 kappaletta. Tilaathan omasi ennen kuin varastot tyhjenevät!

Tutustu monipuoliseen Cross, Parker ja Waterman -kynien valikoimaamme
Näiden huippumerkkien kuulakärkikynät takaavan pitkäkestoisen mainonnan sekä ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Nämä kynävalmistajat takaavat elinikäisen takuun tuotteilleen syystä. Kuulakärkikynät toimitetaan lahjapakkauksissa, jotka sopivat täydellisesti markkinointiin ja mainontaan, tai lahjana erityisille asiakkaille. Haluatko lisätietoja? Otathan meihin yhteyttä!

Puh.: 09 4245 0666
E-mail: info@igopost.fi
Twitter: IGOPOST_FI