Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Seikkailu ulkona: boostaa brändiäsi tänä kesänä

Aurinko paistaa ja sää lämpenee, päivät pitenevät ja on aika käyttää taas t-paitoja ja shortseja. Aivan niin, kesä on tulossa! Ja tänä kesänä on runsaasti tilaisuuksia lähteä seikkailuun ulkona. Vaellukset, piknikit ystävien kanssa, päivät ulkona rannalla tai autolla lomapuistoon kauniissa ympäristössä. Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa ulkona, mikä tekee myös brändisi esittelyn helpommaksi. Ja IGO Promon asiantuntijoilla on antaa todella älykkäitä vinkkejä. Tutustu, kuinka pystyt antamaan brändillesi ekstraboostia tänä kesänä!

Pistä pystyyn kesäkampanja

Jokainen kaipaa kesää ja yrityksenä voit hyödyntää tuota tunnetta. Nyt on aika alkaa miettiä kesäkampanjavaihtoehtojasi. Käytä hyväksesi positiivinen kesäviba ja muokkaa sisältöäsi vastaamaan sitä. Suunnittele aivoriihi tiimisi kanssa ja keksi ideoita, joilla voit hyödyntää aurinkoista vuodenaikaa. Voit lisätä kesäistä sisältöä sosiaaliseen mediaan tai erityisen lomauutiskirjeen kesätarjouksilla tai hauskan kampanjan työntekijöille.

Ota kaikki irti kesähetkistä

Kesäkampanjan ei tarvitse olla lyhyt kertaluontoinen kampanja. Kesän aikana on useita hetkiä, joita voit käyttää hyödyntääksesi erityisiä hetkiä ja luoda merkityksellistä sisältöä. Kesälomien alku esimerkiksi tapahtuu eri aikoihin eri puolilla maata. Tai voit varmistaa, että sinulla luova sosiaalisen median julkaisu valmiina seuraavaa helleaaltoa varten. Ja tiesitkö, että 5. heinäkuuta on kansallinen bikinipäivä? Käy katsomassa nämä ja muut hyödynnettävät kesähetket vuoden 2021 tapahtumakalenterista.

Hanki kesäiset vempaimesi painettuina

Yksilöi kesäiset vempaimet kesäkampanjasi tueksi. Tällä tavoin ihmiset eivät pelkästään saa hauskaa ja hyödyllistä lahjaa kampanjasi puitteissa, vaan sinä myös varmistat, että yrityksesi pysyy toimeksiantajiesi, asiakkaidesi ja työntekijöidesi mielessä ykkösenä heidän viettäessään kesälomaa. Se on loistava tapa edistää yrityksesi myyntiä myös rajojen yli! IGO Promolla on valtava valikoima kesätuotteita, joihin voit painaa logosi. Tämä on ihanteellisesta kesäiselle markkinointikampanjallesi. Tässä on vain yksi poiminta mainostuotteista: aurinkosuoja, rantapallot tai aurinkolasit. Tai ehkä Bobby-varkaudenestoreppu tai matkalompakko olisi ihanteellinen yrityslahja matkoja varten. Meillä on myös laaja valikoima kesävaatteita, mukaan lukien paidat, kesähatut ja lippikset, joihin voit painattaa logosi tai henkilökohtaisen viestin. Entäpä hauskat pelit kesälomalla pelattavaksi. Pitäisimme mielellämme kanssasi palaverin ja katsoisimme tuotteet, jotka sopisivat parhaiten kampanjaasi.

Vesipullot ympäristöystävällisenä markkinointityökaluna

Lähes kaikki ymmärtävät, kuinka tärkeää on juoda riittävästi vettä. Ja tarve janon sammuttamiseen on vielä suurempi kesällä. Joten miksi et käyttäisi tätä hyödyksesi ja painattaisi vesipulloja logollasi? Ne ovat täydellinen kesäinen ”vempain” jonka avulla myös osallistut taisteluun muovijätettä vastaan. Lue artikkeli ”Veden juominen: kaikki mitä sinun on tiedettävä!” ja saat tietoa veden juomisesta ja vinkkejä yrityksille vedestä ja markkinoinnista.

Tee vaikutus Impactin avulla

Ihmettelet varmaan, mitä otsikko tarkoittaa. Me puhumme ”Impactista”, brändistä, joka on tällä hetkellä yksi suosituimmista IGO Promo -valikoiman tuotemerkeistä. Sillä on monia tuotteita, jotka ovat ihanteellisia, kun olet seikkailemassa ulkona. Toisin sanoen, se on ihanteellinen brändi uuteen kesäkampanjaasi. Kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita, ja mikä vielä parempaa, ne edistävät jollain tavoin ympäristöystävällistä elämäntapaa. Esimerkkejä Impact-tuotteista ovat vesipullot, joissa on bambukansi, ja kierrätysmateriaaleista valmistetut kylmälaukut ja reput. Joten jos haluat brändisi edistävän ympäristöystävällistä elämää, muista käydä katsomassa Impact-tuotevalikoima.

Yllätä henkilökuntasi lomalahjapaketilla

Voit myös valita useista kesäisistä vempaimista ja koota mukavan lomalahjapaketin työntekijöillesi tai yrityskumppaneillesi. Tässäpä idea: täytä kylmälaukku tai kori hauskoilla tuotteilla, joihin on painettu logosi. Mukava yllätys, jota ihmiset varmasti arvostavat. Ja se on varma tapa tehostaa sisäistä ja ulkoista brändäystäsi, kun tuotteet otetaan mukaan päivämatkoille, lomille ja jopa ulkoilmatapahtumiin ja festivaaleille!

Keksi luovaa tekemistä työntekijöillesi

Lomalahjapaketin lisäksi on paljon muutakin luovaa tekemistä, josta työntekijäsi voivat nauttia. Keksitkö luovia tapoja, joiden avulla he voivat pitää hauskaa auringossa ja samalla motivoitua? Keksi uusia tapoja. Entäpä hauska kisa, jossa henkilökuntasi voi voittaa vapaapäivän? Tai vain ”anna” heille vapaapäivä lahjana! Tästä voisi olla enemmän hyötyä kuin ensi ajattelemalta luulet. Tällaiset yllätykset voivat todella motivoida henkilökuntaasi työskentelemään ahkerammin puolestasi ensi vuonna. Itse asiassa uusi artikkeli Mannersissa paljasti, että yhä useampi yritys on jopa sisällyttämässä rajoittamattoman määrän lomapäiviä osaksi työehtoja.

Aloita kesäkampanjasi suunnittelu tänään. Brändisi esittelyyn on loputtomasti tilaisuuksia, kun ihmiset ovat seikkailemassa ulkona tänä kesänä. Annetaan auringon paistaa!

By | 2024-02-08T12:53:31+01:00 29 kesäkuun 2021|