200275123-001Reppu on tulossa suositummaksi toimistoissa. Ennen aikaan reppuja käytettiin lomalla ja vapaa-ajalla. Muutama vuosi sitten reput esiteltiin opiskelijoille kirjojen kantamiseen. Tuolloin reppujen ostaminen oli vain nuoren sukupolvelle. Nykyään kuitenkin trendi on levinnyt liikemaailmaan ja reppujen ostossa näkyy selkeä kasvu liikemiesten-ja naisten keskuudessa. He ovat alkaneet huomata, kuinka käytännöllinen ja monimuotoinen reppu voi olla.

Reppu-ostoksilla? IGO-postissa tarve ja tarjonta tapaavat!
Reppu-valikoima jatkaa kasvamistaan. Mihin tarkoitukseen reppua voi käyttää? Esimerkiksi pienempään reppuun voit pakata lounaasi. Erilaisia reppu-vaihtoehtoja on monia mukaan lukien erikokoiset säiliöt esimerkiksi kannettavan tietokoneen suojaamiseen kun olet ulkona. Tarve näille tietokone-repuille on kasvussa.

Miksi ihmiset haluavat repun tavallisen salkun sijaan?

Tarve liikkuvalle työasemalle
Reppu voi täyttää kaikki liikemiehen tai – naisen tarpeet. Nykyinen trendi jatkuu liikkuvan työympäristön suuntaan. Tosin, pystyäkseen työskentelemään missä vain milloin vain, meidän täytyy tuoda työ mukanamme. Suurin osa repuista pystyy pitämään sisällään kannettavan tietokoneen, tabletti-tietokoneen ja toimistotarvikkeet. Pakattu reppu on pienempi taakka kuin salkku tai tavallinen laukku, joka on sullottu täyteen.

Liikematka tiedossa? Repun helppous käsimatkatavarana
Tänä päivänä matkustaminen on vain yksi monista näkökohdista liikemiesten- ja naisten elämissä. Kaikki käyttävät mahdollisuuden lentää eri haarakonttoreihin, konferensseihin, messuille ja asiakastapaamisiin ympäri maailmaa ja reppu on helppo tuoda mukaan lentokoneeseen. Tällä tavoin meillä on kannettava tietokoneemme valmiina muuntamaan lentokoneen istuimen liikkuvaksi työasemaksi hetkessä.

Tarve kommunikoida? Nyt sen voi tehdä hands-free!
Tänä digitaalisena aikakautena olemme erittäin riippuvaisia mobiililaitteisiimme. Tarvitsemme käsiämme älypuhelimien ja tablettien käyttöön. Laukku on usein kuitenkin melkoinen este. Reput tarjoavat ratkaisun tähän: meillä on kaikki mukanamme, mutta silti kädet vapaana. Lisäksi monet reput tarjoavat tilaa erityisesti mobiililaitteillemme.

Rakastamme työtämme ripauksella huolettomuutta
Liiketoimintakulttuuri on kokenut melkoisen evoluution parin viime vuosikymmenen aikana. Samaan aikaan olemme tottuneet juomaan drinkkejä perjantai-iltapäivänä ja pukemaan farkut töihin. Päivät jolloin miesten täytyi laittaa puku päälle töihin ja naisten hame, ovat poissa. Ja… kenenkään ei tarvitse näyttäytyä salkun kanssa enää!

Edullista reppua voi käyttää moniin erilaisiin markkinointi tarkoituksiin, mutta samalla voit ostaa hienomman valikoiman reppuja liikelahjaksi. Case Logicin eksklusiivinen olkalaukku kannettavalle tietokoneelle tai vedettävä matkalaukku on arvostettu lahja yrityskumppaneille tai työntekijöille. Reppuja ostamalla ja reppuja painattamalla erilaisiin mainoskampanjoihin, liikelahjaksi eri kohdeyleisöille on varma keino tehdä mainoskampanja tehokkaaksi ja menestyksekkääksi. Repuissa on paljon tilaa painatuksiin, mikä takaa optimaalisen promootio tuloksen.