700401iKuulakärkikynät ovat olleet suosittu mainoslahja jo vuosien ajan ja edelleenkin kynät ovat haluttuja lahjoja. Se on käytännöllinen tuote, jota käytetään päivittäin. Kynien välillä on kuitenkin eroavaisuuksia. Edulliset mainoskynät ovat täydellisiä lahjoja jaettavaksi asiakkaille messuilla, avointen ovien päivillä ja muissa tapahtumissa. Ylelliset, korkealaatuiset kynät ovat hyviä yrityslahjoja. Juuri tähän kategoriaan kuuluu myös Waterman, yksi maailman tunnetuimmista kirjoitusvälineiden valmistajista.

Waterman ei ole pelkkä kynä
Watermanin valmistamat kirjoitusvälineet ovat erittäin tyylikkäitä ja hienostuneita. Sen innovatiivinen lähestymistapa näkyy muotoilussa, eleganssissa, ylellisyydessä ja kynien laadussa. Watermanin teknisesti edistykselliset kirjoitusvälineet takaavat korkealaatuista kirjoitusmukavuutta pitkäksi ajaksi. Siksi ei olekaan yllätys, että Waterman antaa kaikille kynilleen 3 vuoden takuun. Waterman-kynien mustesäiliöitä on saatavilla tunnetuista kirjakaupoista ja toimistovälinekaupoista.

Kiitä upealla Waterman-kynällä
Waterman-kynä on kaunis yrityslahja. Haluatko kiittää asiakastasi hyvästä sopimuksesta, tilauksesta tai pitkään jatkuneesta asiakassuhteesta? Tai haluatko näyttää kiitollisuutesi asiakkaallesi ja yllättää hänet lahjalla? Waterman-kuulakärkikynä yrityksesi logolla tai asiakkaasi omalla nimellä painatettuna on aina haluttu lahja.
Ylellinen Waterman-kynä on iloinen yllätys myös työntekijöille, jotka ovat lähtemässä yrityksestäsi tai jotka juhlivat vuosipäiväänsä. Waterman-kynä omalla nimellä kaiverrettuna on mukava ja pitkäikäinen muisto työntekijällesi.

Nimikoitu Waterman-kuulakärkikynä yrityslahjaksi
Ylellinen ja laadukas kynä on usein henkilökohtainen ja tärkeä esine. Tietystä kynästä voi tulla täydellinen suosikki ja sitä käytetään joka päivä. Kyniin totutaan ja niihin jopa kiinnytään. Tunne vahvistuu, jos kynään on kaiverrettu oma nimi. Korkealaatuinen Waterman-kynä kaiverruksella on erityinen lahja, jota tullaan käyttämään vuosien ajan. Lahjan saaja yhdistää kynän aina positiivisella tavalla antajaan ja antamisen hetkeen.

Yhdistä nimesi ranskalaiseen charmiin ja korkeaan laatuun valitsemalla Waterman-kynä ja tee lähtemätön vaikutus asiakkaaseesi tai työntekijääsi. Löydä ajaton vaihtoehto mallistostamme ja eri hintakategorioistamme. Käy katsomassa myös Parker– ja Cross-mallistomme.