470660163Äitienpäivä ja isänpäivä ovat meille kaikille tärkeitä. Näinä tärkeinä päivinä äidit ja isät ovat huomion keskipisteenä. Ala- ja yläkouluissa äitienpäivä ja isänpäivä saa erityistä huomiota ja niiden valmisteluihin käytetään paljon aikaa. Lapset valmistavat itse käsityönä lahjoja ja suloisia runoja isille ja äideille. Tärkeää on ajatus ja huomion antaminen.

Lapset eivät ole ainoita, jotka haluavat muistaa vanhempiaan äitienpäivänä ja isänpäivänä. Kuluttajat ovat helposti vaikutettavissa ja kauppiaat käyttävät tämän nopeasti edukseen. Liikkeenharjoittajat saavuttavat tavoitteensa – paremman liikevaihdon – jakamalla värikkäitä mainoslehtisiä ja koristelemalla liikkeen ikkunat. Äitien- ja isänpäivän lahjatavarat myydään nopeasti. Mutta heti näiden kiireisimpien päivien jälkeen kaupankäynti rauhoittuu jälleen kerran ja kauppiaat kokevat laskun liikkeenvaihdossa.

Pidä asiakkaittesi kiinnostus yllä
Antamalla asiakkaillesi pienen huomionosoituksen äitien- ja isänpäivän viikonloppuina asiakkaat muistavat sinut ja yrityksesi myös juhlapäivien jälkeen. Asiakkaasi käyttävät rahaa liikkeessäsi eivätkä tietenkään odota mitään vastalahjaa. Yllätä heidät iloisesti antamalla pieni lahja kassalla. Tärkeää ei ole lahjan arvo tai koko; tärkeää on asiakkaan ajatteleminen ja huomioiminen. Painata lahjaan yrityksesi nimi ja/tai logo ja asiakkaasi muistavat tämän antamisen hetken pitkään. Antamisen ele jättää asiakkaittesi mieleen positiivisen kuvan ja varmasti alentaa kynnystä palata liikkeeseesi ostoksille uudestaan.

Lahjoja äideille ja lahjoja isille
IGO-POST:n valikoimasta löydät paljon edullisia mainostuotteita, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi äitienpäivän ja isänpäivän viikonlopuiksi. Etsitkö vinkkiä, millainen olisi hyvä lahja miehelle? Miten olisi käytännöllinen avaimenperä, joka on aukitaittuva pieni mitta, pullonavaaja tai kätevä taskukokoinen taskulamppu? Entä mukavia lahjoja naisille? Huulirasvat, kynsiviilat ja pienet peilit ovat aina suosittuja. Mutta valikoimastamme löytyy paljon muutakin. Verkkokaupassamme pystyt helposti valitsemaan sopivimpia tuotteita hinnan, värin ja materiaalin mukaan. Yllätyt mieluisasti valikoimamme monipuolisuudesta ja edullisista hinnoista. Verkko-tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Koe antamisen positiivisuus ja tunne ’The Experience of Giving!’.