Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Motivoi työntekijöitäsi pysymään aktiivisina

Oma terveys, sekä fyysinen että henkinen, on ratkaisevan tärkeää onnellisen elämän viettoon. Me kaikki tiedämme, että aktiivinen elämäntapa auttaa meitä pysymään terveenä ja hyväkuntoisina, mikä vaikuttaa positiivisesti henkiseen hyvinvointiimme. Se on aina tärkeää, mutta vielä tärkeämpää aikoina, jolloin yhteiskunnan sulut pitävät meidät kotona emmekä voi käydä kuntosalilla. Siksi tämä artikkeli korostaa terveenä pysymisen hyötyjä ja antaa sinulle vinkkejä siitä, kuinka voit auttaa työntekijöitäsi pysymään aktiivisina erityisen istumapainotteisena aikana heidän elämässään.

Työntekijäsi ovat tuottavampia ja onnellisempia

Tiesitkö, että 79 % työntekijöistä saa enemmän töitä tehdyksi päivinä, jolloin he kuntoilevat? Tämä todettiin Bristolin yliopiston tekemässä tutkimuksessa. Kuntoilevat työntekijät tunsivat tuottavuuden lisääntymisen lisäksi olevansa yleisesti onnellisempia. Tästä tuloksesta kertoi tunnettu vakuutusyhtiö ZLM, joka raportoi 200 työntekijänsä käyttäytymisestä sen jälkeen, kun he olivat kuntoilleet ja syöneet terveellisemmin. ZLM lisäksi kertoi, että toteuttamiskelpoisten tavoitteiden asettaminen oli ratkaisevan tärkeää tulosten saamiseksi. Vaikka kumpikin näistä tutkimuksista tutki eri asioita, niiden yhteisenä piirteenä on se, että työntekijöiden yleiseen terveyteen ja kuntoon kannattaa todellakin investoida. Aloista pienestä saadaksesi pallon pyörimään toteutuskelpoisten tavoitteiden avulla tänään.

Kannusta liikkumaan työaikana

Miten siis saat työntekijäsi liikkumaan? Yksi fiksu tapa on antaa lupa liikkumiseen työpäivän aikana. Emme tällä tarkoita välttämättä sitä, että työntekijöiden pitäisi lähteä kesken töiden tunniksi tai kahdeksi salille tai tehdä kotitreeniä aina, kun heistä siltä tuntuu. Jos kuitenkin aika antaa myöten, eikä töitä ole paljoa tehtäväksi, ehkä silloin, kun he odottavat asiakkaan soittoa, tai on palaverin aika, niin kannusta heitä lähtemään kävelylle tai tekemään joitain kevyitä harjoituksia olohuoneessa. Tiedät jo varmaan, että nämä ehdotukset harvoin toimivat, ellet saa siitä tehtyä koko tiimin yhteistä juttua niin, että siinä on vastuuelementti. Ota selville, miten pystyt yhdistämään liikunnan ja työn älykkäästi, ehkä järjestämällä virtuaalista liikuntaa tiiminä.

Luo haastetapahtuma

Kuten me jo aiemmin vihjasimme, toteutuskelpoisten tavoitteiden asettaminen on mukava tapa päästä alkuun kuntoilussa sekä sinulle että työntekijöillesi. Jos haluat tuoda siihen lisämakua ja todella painottaa tiimin yhtenäisyyttä ja herätellä ystävällishenkistä kilpailua tiimissäsi, suosittelemme asettamaan kunnon haasteen. Voit esimerkiksi luoda haasteen, jossa jokaisen tiimin jäsenesi on juostava / pyöräiltävä tietty matka, ja sitten katsotaan, kun saa haasteen ensimmäiseksi suoritettua. Tee siitä jotain suurta, joka kestää päiviä, ellei jopa viikkoja, jotta ihmiset saavat kilpailun käyntiin. Hyvä esimerkki voisi olla ”Pyöräile Pariisiin” -tapahtuma, jossa lasket etäisyyden toimistoltasi Pariisiin ja sitten työntekijä, joka ensimmäisenä pyöräilee/juoksee koko matkan, voittaa. Tätä haastetta on helppo seurata ja kannustamme käyttämään aktiivisuusranneketta, joka on myös helppo tulostaa logollasi bränditietoisuuden lisäämiseksi!

Maksa urheilutoiminnan osallistumismaksut ja kuntosalien jäsenmaksut

Ilmaisen kuntoilun tarjoaminen osan työntekijöiden luontaisetuja on monille mahtava motivaatiotekijä. Monissa tapauksissa esimerkiksi kuntosalien jäsenmaksut katetaan verovapaudella, yrityksesi rekisteröintipaikkakunnasta riippuen. Suosittelemme ottamaan selvää paikallisista määräyksistä. Vaikka jäsenmaksuja ei saisi vähentää verotuksessa, se on edelleen erittäin hyvä motivaatiotekijä työntekijöille ja ehdottomasti jotain, mihin pätevät työnhakijat kiinnittävät nykyään yhä enemmän huomiota. Ja kuten jo tiedät, aktiiviset työntekijät ovat tuottavampia, joten viime kädessä siitä on hyötyä tiimisi tehokkuuden kannalta.

Pyöräile useammin

Jotkin kaupungit ovat luonnostaan sopivampia työmatkapyöräilylle. Jos yrityksesi sattuu sijaitsemaan paikassa, johon on helppo pyöräillä, niin me suosittelemme voimakkaasti, että kannustat työntekijöitäsi tulemaan pyörällä töihin! Päivittäin liikunta töihin ja takaisin auttaa aikuisia täyttämään suuren osan suositellusta viikoittaisesta keskikovasta treenistä, joka sattuu olemaan aikuiselle keskimäärin noin 150 minuuttia viikossa.

Liikuntatuotteita lahjoina

Koska yrityksemme tarkoitus on auttaa ihmisiä saamaan yhteys yritysidentiteettiinsä mainostuotteilla ja yrityslahjoilla, laiminlöisimme tehtävämme, jos emme mainitsisi lahjojen antamista motivaatiotekijänä. Joten, jos haluat kannustaa kotitreeneihin, koostimme liikuntatuotteita sisältävän ”korona-ajan hoitopaketin”, jonka avulla työntekijäsi pysyvät terveenä ja kunnossa. Treenivaatteet, urheilukassit, vesipullot, tms. sopivat kaikki erinomaisesti logosi painatukseen!

Terveys alkaa keittiöstä

Treenaamalla pääset vain tiettyyn pisteeseen asti, todelliset tulokset tapahtuvat keittiössä. Siksi kannustamme sinua voimakkaasti etsimään tapoja motivoida työntekijöitäsi syömään terveellisemmin. Voit esimerkiksi järjestää kokkauskursseja tai tehdä aloitteita sen varmistamiseksi, että ruokalassa tarjoillaan terveellisempiä lounaita. Parhaat tulokset tapahtuvat tietysti, jos saat työntekijäsi huolehtimaan terveellisestä syömisestä itse. Mepal-tuotteemme ovat mahtavia innoittamaan luovien ja terveellisten ruokavalintojen tekemiseen. Käy katsomassa kaikki keittiötuotteemme!

Nesteytys on avaintekijä!

Noin 60 % ihmiskehosta on vettä, joten varmista, että kehosi saa runsaasti vettä päivän aikana. Kun kehosi on kunnolla nesteytetty, energiatasosi ja aivotoimintasi lisääntyvät. Tämän energian ja tuottavuuden ylläpitämiseksi aikuisia suositellaan juomaan 1,5–2 litraa vettä päivässä, mikä voi olla vaikeaa, jos et pysty ”seuraamaan” sitä. Siksi suosittelemme ostamaan kivoja vesipulloja, joiden ihmiset tietävät sisältävät tietyn määrän vettä niin, että ajatus muuttuu noin 2 vesilitrasta 2–3 vesipullollisen juomiseen. Toisen seuraaminen päässäsi on helpompaa, mikä tekee siitä hauskan pienen tavoitteen. Käy katsomassa vaihtoehtosi tässä.

Toivomme, että noudatat yleisiä vinkkejämme ja neuvojamme tästä blogista, jotta innoitat ja motivoit työntekijöitäsi (ja itseäsi) pysymään aktiivisina ja terveinä.

By | 2024-02-08T12:55:06+01:00 29 kesäkuun 2021|