185610320USA:han ja USA:sta matkustavien henkilöiden tulee kiinnittää huomiota lentokentillä suoritettavaan lisäturvatarkastukseen joka koskaa elektronisia laitteita käsimatkatavaroissa. Matkustajaa voidaan pyytää irrottamaan puhelimen kuoret ja käynnistämään elektroniset laitteet. Laitteen tulee käynnistyä, muuten sitä ei voi ottaa lennolle mukaan.

Lentokentät kieltävät elektroniset laitteet ilman virtaa

Säännöt koskevat ainoastaan käsimatkatavaroita ja pattereilla/akulla toimivia electronisia laitteitta, kuten puhelimet, tietokoneet, tabletit, kamerat, e-readers, pienet pelikonsolit ja MP3-soittimet. Tarkastuksen aikana – joka suoritetaan portilla ennen koneeseen nousua – matkustajien tulee poistaa suojakuoret ja käynnistää laitteet. Jos tämä ei ole mahdollista laitetta ei saa ottaa mukaan lentokoneeseen.

Elektroniikka ja puhelimet ovat usein korvaamattomia. Ymmärrettävästi tämä voi johtaa epämiellyttävään tilanteeseen. Nykyään matkustajat ovat täysin hukassa ilman elektronisia laitteita, jotka usein sisältävät tärkeää informaatiota. Kun lentokoneeseen pääsy kielletään, on matkustajalla kaksi vaihtoehtoa: Olla nousematta lentokoneeseen tai nousta koneeseen ilman elektronista laitetta. Monesti kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole varteenotettava vaihtoehto, joten matkustajien tulee olla hyvin valmistautuneita suunnitellassa lentoa USA:han.

Parempi pelata varman päälle kuin katua
On tärkeää että matkustajat ovat hyvin informoituja. Jotta ongelmilta ja viivästyksiltä vältytään portilla, on tärkeää että elektroniset laitteet ovat hyvin ladattuja. Varmuuden vuoksi matkustaja voi kantaa mukanaan Powerbank-laturia käsimatkatavaroissaan. Powerbank-laturi on hyvin pieni tehokas laturi elektronisten laitteiden lataamiseen, myös silloin kun verkkovirtaa ei ole näköpiirissä. Tämän ansiosta laite voidaan käynnistää nopeasti. Matkustajat voivat jatkaa matkaansa ja nauttia lennosta ilman huolen häivää.