Olemme entistä tietoisempia kehostamme, ravinnosta, liikunnasta ja hyvinvoinnistamme. Haluamme olla terveitä, sekä pysyä aktiivisina ja hyväkuntoisina mahdollisimman pitkään. Se kuitenkin vaatii meiltä toimintaa. Kuntosalien jäsenmäärät ovat kasvaneet huomattavasti, ja urheiluseurat ja järjestöt ovat entistäkin suositumpia. Yhä useammat ihmiset tekevät liikunta-aloitteita, kuten lenkkeilyn tai kävelyn aloittaminen. Kuinka sinä yrittäjänä voit reagoida tähän? Kuinka voit motivoida asiakkaitasi ja työntekijöitäsi syömään terveellisesti ja liikkumaan, samalla  yhdistäen  yrityksesi ja tuotteidesi näkyvyyden?

Edistä työntekijöidesi terveellistä elämäntapaa

 • Jos yritykselläsi on ruokala, varmista, että tarjolla oleva ruoka on terveellistä.
 • Tue työntekijöidesi kuntosalijäsenyyttä rahallisesti.
 • Tarjoa hedelmiä ilmaiseksi työpaikallasi.
 • Pidä huolta, että työpisteet ovat asennettu kunnolla.

Näiden ohjeiden avulla voit selvästi kasvattaa tietoisuutta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta. Siitä huolimatta niillä ei ole vaikutusta yrityksesi nimen tunnettavuuden kannalta. Yrittäjänä haluat näyttää, että yrityksesi tukee asiaa, mutta kuinka ilmaiset sen?

Motivoi työntekijöitäsi ja asiakkaitasi kohti urheilullista ja terveellistä elämäntapaa

 • Motivoi työntekijöitäsi ja asiakkaitasi jakamalla liikunnallisia mainostuotteita, kuten painatettuja urheilupaitoja, salaattiastioita, askelmittareja, hyppynaruja, vesipulloja tai urheilulaukkuja. Mukava tapa muistuttaa työntekijöitä ja asiakkaita terveellisen elämäntavan merkityksestä. Lisäksi markkinointisi kulkee automaattisesti asiakkaidesi mukana kuntosalille, kotiin ja ulos.

Urheilu ja markkinointi kulkee käsi kädessä: mainonta & sponsorointi

Urheilulajista riippumatta mainonta ja sponsorointi on näkyvästi esillä niin urheilijoiden asusteissa kuin pelikenttien laidoilla. Erityisesti kansainvälisessä ja kansallisessa ammattiurheilussa sponsorointiin sijoitetaan paljon, jonka seurauksena sponsorit näkyvät ruudussa usein. Riippuen omasta budjetistasi ja intresseistäsi, voit sponsoroida joko paikallista urheiluseuraa tai kansallista urheilujärjestöä. Paikallisen urheiluseuran sponsorina osoitat, että urheilu ja liikunta on sinulle tärkeää samalla asettaen itsesi näkyville suhteellisen pienellä rahalla. Näin varmistat huomiota herättävän mainonnan.

Vinkkejä sponsorointiin ja sen tuomat hyödyt

 • Tarjoa klubi- ja järjestöetuja, kuten 10% alennus kaikille jäsenille. Järjestöt ja seurat auttavat sinua mielellään kampanjan toteuttamisessa.
 • Mainosta jäsenlehdissä ja ilmaise sanomasi lyhyesti ja ytimekkäästi (mieluiten yksi kerrallaan).
 • Tuo yrityksesi näkyville kilpailuissa, esimerkiksi mainostauluilla ja näytöillä.
 • Sponsorina yrityksesi logo ja nimi on painatettuna pelaajien asuissa ja urheiluseuran paidoissa. Näin yrityksesi on esillä niin pelaajille kuin yleisölle ja kannattajille.
 • Yrityksesi nimi mainitaan usein mediassa urheilutapahtuman yhteydessä. Myös logosi on esillä urheilukuvissa.
 • Vaikka toimit sponsorina kulissien takana, olet näkyvillä järjestön toiminnassa; esimerkiksi jakaessasi urheilukasseja, vesipulloja tai urheilupyyhkeitä, jotka ovat varustettu firman logolla tai nimellä.
 • Lahjoita kivoja mainoslahjoja julkisesti pelien ja tapahtumien aikana. Kannattajat ilahtuvat saadessaan jotain millä kannattaa omaa joukkuetta, samalla levittäen sanomaasi innostuneesti.

Keskitä markkinointisi rentoutumiseen ja huolenpitoon

Kiireisen ja rankan työviikon jälkeen on tärkeää antaa mielen ja kehon levätä. Kun mieli ja keho ovat hyvässä kunnossa, myös suorituskykymme on parhaimmillaan. Voit keskittyä myös tähän kohdistaessasi mainontasi.

Kun ajattelet mainostuotteita, hyvinvointituotteet eivät ehkä tule mieleesi heti ensimmäisenä. Siitä huolimatta ne ovat erittäin arvostettuja ja haluttuja, erityisesti koska ne eivät ole perinteisiä mainoslahjoja, kuten esimerkiksi kynät ja avainnauhat. Voit jakaa logollasi varustettuja mainoslahjoja messuilla, avointen ovien päivinä ja erilaisissa tapahtumissa. Hyvinvointituotteet sopivat hyvin myös liikelahjoiksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat, vaihtoehtoja löytyy jokaiselle budjetille aina edullisista huulivoiteista ja käytännöllisistä manikyyriseteistä ylellisiin kylpytakkeihin ja pyyhkeisiin täysväripainatetulla logollasi somistettuna. Saat varmasti positiivisena vastauksena hymyn asiakkaaltasi.

Anna meidän inspiroida sinua monipuolisella mainostuotteiden valikoimallamme

Tarjoamme toki lukuisia eri vaihtoehtoja edellä mainittujen lisäksi. Voit viedä terveyden ja hyvinvoinnin niin pitkälle kuin haluat. Joka tapauksessa yrityksesi logolla, sloganilla tai yhteystiedoilla varustetut mainostuotteet kasvattavat ja edistävät positiivisesti vastaanottajan tietoisuutta firmastasi ja brändistäsi. Etsiessäsi mainoslahjoja törmäät moniin tuotteisiin, jotka inspiroivat luoviin ideoihin, jotka puolestaan johtavat menestyksekkäisiin mainoskampanjoihin.

Tutustu koko hyvinvointi- & urheilutuotteiden valikoimaamme nettisivuillamme igopost.fi/urheilu