Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Laadukkaat painotekniikat: Kauniit ja ympäristöystävälliset painatukset

Kun tilaat yrityslahjasi tai mainostuotteesi logollasi tai painatuksellasi, haluat tietysti, että painatus kestää. Yli 75 vuoden kokemuksemme ansiosta me IGO Promo -yrityksessä tiedämme, mikä on tärkeää erilaisten materiaalien ympäristöystävällisen painatuksen suhteen. Tämän vuoksi käytämme erilaisia painotekniikoita ja teemme edelleen paljon työtä käsin, mitä tarvitaan hienompien yksityiskohtien lisäämiseksi. Tällä varmistamme, että kaikki painokuviot pysyvät hyvinä pitkään.

Mutta mitä painotekniikoita käytämme ja mitkä ovat erilaisten tekniikoiden hyödyt? Selitämme kaiken tässä artikkelissa.

Erilaiset painotekniikat

Käyttämämme pääpainotekniikat ovat brodeeraus, laserkaiverrus ja kohokuviointi. Se, millä tekniikalla saamme parhaat tulokset, riippuu muun muassa materiaalista. Joillekin tuotteille voit valita usean painotekniikan joukosta. Siksi selitämme erilaiset painotekniikat alla.

Brodeeraus
Brodeeraus on painotekniikka, jota käytämme pääasiassa tekstiileihin, kuten pyyhkeet, pikeepaidat, lippikset, pusakat ja laukut. Teksti, logo tai kuva ommellaan tuotteeseen neulalla ja langalla. Koska käytämme polyesterilankoja, brodeeraus on värinkestävä eikä kutistu. Etkö tiedä, valitako brodeeraus vai painatus? Jos haluat ympäristöystävällisen painatuksen ainutlaatuisella tyylillä, brodeeraus on paras vaihtoehto. Tämä on ihanteellinen työvaatteille, joita käytetään ja pestään usein. Tällä tavalla varmistat, että painatus pysyy kauniina pitkään monien pesukertojen jälkeen.

Laserkaiverrus
Laserkaiverrus on suosittu tekniikka logon tai nimien lisäämiseen yksilöllisesti mainostuotteisiin tai yrityslahjoihin. Laserkaiverruksella on mahdollista painaa kestävästi ylellisiä kyniä, avaimenperiä tai bambu-muistikirja kynän kanssa. Käytämme tietokoneohjattuja lasereita, jotka tekevät erittäin tarkan kaiverruksen. Näin pystymme tekemään myös erittäin hienot ja pienet kuvat. Laserkaiverruksen hyödyt: se on naarmuuntumaton ja antaa erittäin ylellisen tyylin. Huomaa kuitenkin, ettemme pysty tekemään värikaiverruksia. Väri riippuu materiaalista ja pohjakerroksesta. Laser irrottaa päälliskerroksen, ja pohjakerros tulee näkyviin.

Kohokuviointi
Muut nimet kohokuvioinnille ovat kohotyö tai koholeimaus. Tässä ympäristöystävällisessä painotekniikassa ei käytetä mustetta. Painamme materiaaliin, mikä tarkoittaa, että se ei haalistu nopeasti. Käytämme eräänlaista kohokuvaa, mikä antaa tyylikkään ulkonäön. Voimme esimerkiksi käyttää kohokuviointia ylellisen muistikirjan painatukseen. Se on yrityslahja, joka jättää varmasti hyvän vaikutelman.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Ympäristöystävällisten painotekniikoiden lisäksi on hyvä miettiä myös ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tällä emme tarkoita pelkästään materiaaleja, jotka eivät kulu, vaan materiaaleja, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Materiaalit, jotka ovat hyviä ympäristölle ja joita ei heitetä pian pois. On hyvä tietää, että ekologisesti kestävistä materiaaleista valmistettujen tuotteiden valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Meillä on nyt valikoimissamme yli 1 000 tuotetta, jotka tukevat yrityksiä kestävässä päätöksenteossa brändin tai viestin edistämisessä. Huomaa, että mainostuotteet ovat usein monimutkaisempia kuin muut tuotteet. Esimerkiksi kynä on täytetty musteella, jota ei tietenkään voida valmistaa puusta. Tuotteissa on usein enemmän kuin vain yksi raaka-aine. Tästä syystä IGO Promo etsii tuotteita, jotka ovat kokonaan tai suurimmalta osin valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Useat valikoimamme tuotteet on valmistettu RPET-materiaalista, joka tarkoittaa kierrätettyä polyetyleenitereftalaattia. Toisin sanottuna, kierrätettyä polyesteriä. RPET varmistaa, että näille olemassa oleville tuotteille voidaan antaa toinen elämä, mikä vähentää radikaalisti ekologista jalanjälkeä. Se, että korkki on ympäristöystävällistä, tulee monille ihmisille yllätyksenä. Korkkitammen kaarna ”kuoritaan” puusta 9 vuoden välein. Puu jatkaa kasvamistaan ja uuden korkin tuottamista. Haluaisitko tietää, mitä muita ympäristöystävällisiä materiaaleja käytämme, kuten huopa, juutti tai vehnän olki? Käy katsomassa ympäristöystävällisten materiaalien sanakirjamme.

Ympäristöystävälliset mainoslahjat

Tällä tavoin vähintäänkin tiedät, mikä on mahdollista ympäristöystävällisen painatuksen suhteen. Ymmärrämme, että joskus haluaisit mieluummin valita erilaisen painotekniikan. Onneksi IGO Promolla on laaja valikoima taloudellisia painotekniikoita. Painatetulla tuotteella ei ole väliä, me varmistamme aina, että painatus pysyy kauniina pitkän aikaa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat neuvoja parhaan painatuksen suhteen.

By | 2024-02-08T12:53:30+01:00 29 kesäkuun 2021|