Me emme selviäisi ilman terveydenhuoltoalan työntekijöitä ja sairaanhoitajia. Toukokuun 12. päivä 2016 terveydenhoitoalan järjestöt, säätiöt ja organisaatiot juhlistavat kansainvälistä sairaanhoitajapäivää. He kaikki tietävät, kuinka omistautuneita heidän työntekijänsä ovat joka ikinen päivä. Sairaanhoitajat ja avustajat tarjoavat lohduttavia sanoja, auttavan käden ja rohkaisevan hymyn niitä tarvitseville päivittäin. He tarjoavat elintärkeää apua. Sen takia kiitollisuuden osoittaminen on tärkeää. Osoita kunnitoituksesi työntekijöillesi 12.5. yllättävällä ja huomaavaisella lahjalla.

Etsitkö sopivia lahjoja työntekijöillesi?
Tutustu IGO-POST:n laajaan valikoimaan. Löydät erityisesti hoitoalalle valikoituja tuotteita Inspiroidu! -kategoriastamme. Valikoimamme sisältää monipuolisia lahjoja kilpailukykyisin hinnoin. Lisäksi voit valita tuotteisiimme painatettavaksi esimerkiksi nimen, tekstin tai täysväripainatuksen. Näin teet lahjastasi aidosti persoonallisen, joka tekee takuuvarman vaikutuksen. Käytännöllinen lahja on hyödyllinen pitkään.

Vältä stressi ja tilaa ajoissa
Haluat ehkä lähettää lahjasi postitse. Tai ehkäpä olet suunnitellut antavasi lahjat henkilökohtaisesti. Älä jää odottamaan vaan tee tilaus pian, jotta sinulle jää riittävästi aikaa asioiden järjestämiseen.
Haluatko neuvoja, tai etkö löydä etsimääsi tuotetta? Otathan meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Myös me haluamme, että lahjasi vastaanotetaan hymyn kera.

Hyvä tietää: Miksi kansainvälistä sairaanhoitajapäivää vietetään aina 12.5.?
12. toukokuuta 1820 on Florence Nightingalen syntymäpäivä. Hän asetti perustan sairaanhoitajan ammatille ja on siten nykyaikaisen sairaanhoidon keulakuva. Siksi hänen syntymäpäivänsä on julistettu kansainväliseksi sairaanhoitajapäiväksi.

Puh.: 09 4245 0666
E-mail: info@igopost.fi
Twitter: @IGOPOST_FI