Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

IGO Promo 75 vuotta: paikallisesta perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi painettujen liikelahjojen alalla

Kyllä! IGO Promo on ollut pystyssä jo yli 75 vuotta! Alusta lähtien meillä on ollut yksi tavoite, joka on pysynyt samana vuodesta toiseen. Tavoitteemme on mahdollistaa brändien näkyvyyden lisääminen helposti yksilöityjen mainostuotteiden avulla. Miten tämä tavoite on näkynyt yrityksessämme kaikki nämä vuodet? Mikä on muuttunut vuosien kuluessa? Kysyimme sitä Jan Jacobsilta, joka on työskennellyt IGOlla jo 45 vuotta. Tässä artikkelissa kerromme myös, mihin haluamme keskittyä tulevaisuudessa.

Mistä kaikki alkoi?

Vuonna 1945 Martien Jonkers perusti ensimmäisten joukossa yrityksen, joka keskittyi painettujen tuotteiden myyntiin. Tämä muodosti heti perustan nykyiselle palvelullemme, joka on liikelahjojen painattaminen yrityksille.

IGOlla jo 45 vuoden ajan työskennellyt Jan Jacobs osaa kertoa matkastamme nykypäivään.
”Aloitin vuonna 1976, kun yritys sijaitsi vielä De Mortelissa. Silloin varasto koostui vain muutamasta puuhyllyköstä, kun nyt meillä on 18 000 kuormalavapaikkaa. Nykyisin vastuullani ovat varastonhoitajan työt.” Jan kertoo alkuajoista: ”Vaikka yrityksen koko on kasvanut valtavasti, mistä lisää tuonnempana, tavoitteemme on aina pysynyt samana. Ja se on, että haluamme tarjota yrityksille helpon tavan vahvistaa omaa brändiään liikelahjojen ja mainostuotteiden muodossa. Ja se toimii.”

Ennen ja nyt

Wifi, matkapuhelimet, Zoom-palaverit, WhatsApp… enää ei yhteiskuntaa osaisi kuvitellakaan ilman niitä. Ennen oli kuitenkin aivan toisin. Jan kertoo: ”Alussa meillä varastossa ei ollut käytössä tietokoneita, sähköpostia eikä edes puhelimia. Sittemmin saimme Kiinasta yhden ensimmäisiä langattomia puhelimia ja olimme yksi ensimmäisiä tietokonetta käyttäviä yrityksiä. Ne helpottivat työntekoa aika lailla.” 1980-luvulla IGO alkoi käyttää suoramarkkinointia, ja lähes kaikki tuotteet myytiin katalogien kautta. Se osoittautui hyväksi siirroksi. Vuonna 1988 kaikki myynti tapahtui jo lähettämällä katalogeja.

Aikaisemmin useimmat työtehtävät tehtiin käsin. ”Siihen aikaan kaikki tuotteet tulivat osina. Henkilökunnan oli itse koottava kynätkin”, Jan kertoo. ”Nykyään kynät tietysti toimitetaan meille koottuina. Siitä huolimatta paljon asioita tehdään edelleen käsin, jotta voimme taata kunnollisen laadun. Sen vuoksi voimme tarjota myös pieniä eriä, kun puhutaan minimitilausmääristä.”

Vuonna 1992 IGO muutti De Mortelista nykyisiin toimitiloihinsa Helmondiin. Jan muistaa hyvin, mikä oli hänen ensimmäinen ajatuksensa, kun hän astui uusiin tiloihin. ”Jopa täällä on paljon tilaa! Sen jälkeen yritystä on laajennettu vielä kolmesti, kun tilat ovat käyneet ahtaiksi. Nykyisissä tiloissa kaikki toiminnot toimistosta tehtaaseen ovat saman katon alla.”

IGO Promo jatkaa kasvuaan, ja pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään. Se onkin näillä markkinoilla tarpeen. Panostamme siis laajaan valikoimaan ja uusimpiin trendeihin, ja kulissien takana ahkeroimme pysyäksemme ajan tasalla kaikista uusista suuntauksista. Alallamme tapahtuu paljon sellaista, mistä kannattaa pysyä kartalla.

Tiesitkö, että… IGO Promon valikoimissa on jo 4 600 eri tuotetta ja 250 tuotekategoriaa? Siten meillä on tarjolla jokaiselle sopiva tuote.

IGO kansainvälistyy

Vuosien varrella IGO on myös levittäytynyt Alankomaiden rajojen ulkopuolelle. Vuonna 1984 avattiin ensimmäinen kansainvälinen toimisto Belgiaan. Nyt, 37 vuotta myöhemmin, toimimme Euroopassa 13 eri maassa. Löydät meidät Alankomaista, Belgiasta, Luxemburgista, Ranskasta, Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä, Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Irlannista ja Isosta-Britanniasta. Vaikka meillä on suuri edustus ympäri Eurooppaa, me kaikki pyrimme samaan päämäärään: motivoimaan yrityksiä antamaan asiakkailleen ja työntekijöilleen personoituja lahjoja. Autamme jokaista asiakasta liikelahjojen tilauksessa ja suunnittelussa henkilökohtaisesti, askel askeleelta. Kaikkiin IGOn työntekijöihin työtehtävistä riippumatta pätevät samat tärkeät ydinarvot. Ydinarvomme – epämuodollinen, helppo, kannustava, henkilökohtainen ja laadukas – voi nähdä kaikkialla. Eikä siinä kaikki!

Tiesitkö, että… IGO Promo toimii jo 13 maassa, ja sen 55 työntekijää edustavat 11 kansallisuutta? Tällä tiimillä voimme todeta ylpeinä, että meillä on jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta.

Yhteiskuntavastuullinen yritys

Annamme etusijan yhteiskuntavastuulle ja laajennamme jatkuvasti kestävää valikoimaamme. Lisäksi lahjoitamme osan jokaisen saamamme tilauksen tuotosta puiden istuttamiseen ympäri maailmaa. Sen teemme yhteistyössä One Tree Planted -järjestön kanssa (linkki). Teemme yhteistyötä myös Senzerin kanssa. Tämä yritys auttaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä löytämään työpaikan, jossa he voivat kehittää itseään. Haluatko sinä antaa yrityksestäsi positiivisen vaikutelman? Logolla varustettu liikelahja edistää liiketoimintaa tehokkaasti. Jos valitset kestävän liikelahjan, osoitat, että yrityksesi välittää ympäristöasioista.

Tiesitkö, että… IGO Promo on istuttanut jo .… puuta IGO Green -projektin puitteissa? Mitä suurempi tilaus, sitä enemmän puita istutetaan.

Motivaatiota asiakkaille ja työntekijöille

IGO Promo motivoi ja inspiroi asiakkaitaan antamaan painettuja lahjatuotteita asiakkailleen ja henkilökunnalleen. Sen teemme antamalla asiakaspalvelussamme ammattitaitoista ja sopivaa neuvontaa. Henkilökohtainen neuvonta on meillä korkeassa arvossa. Katsomme yksilöllisesti, mikä kullekin asiakkaallemme sopii parhaiten. Ja jos jokin sattuu menemään pieleen, tarjoamme asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun.

Perusta asiakkaiden motivointiin ja inspiroimiseen on työntekijöissämme. Meille on tärkeää pitää huoli työntekijöidemme terveydestä! Tarjoamalla päivittäin tuoreita hedelmiä, järjestämällä viikoittain bootcamp-treenejä, ehdottamalla terveyshaasteita ja edistämällä työmatkapyöräilyä koetamme motivoida työntekijöitämme pysymään terveinä ja hyvässä kunnossa.

Kohti seuraavaa juhlavuotta

Jos se on meistä kiinni, jatkamme työtämme yritysten bärndien vahvistajana myös seuraavat 25 vuotta. Emme missään nimessä jää istumaan paikoillemme, vaan jatkamme kasvuamme verkkokauppayrityksenä. Laajennamme edelleen (kestävää) valikoimaamme ja painotamme sosiaalista asemaa yhteiskunnassa. Ja tärkeimpänä: parannamme jatkuvasti palvelua asiakkaittemme hyväksi.

75 vuotta: juhlistamme merkkipaalua alennuksin!

Me IGO Promolla luotamme liikelahjojen ja myynninedistämistuotteiden voimaan brändien vahvistamisessa emmekä anna 75-vuotisjuhlavuotemme mennä ohi huomaamatta. Siksi saat 1. syyskuuta lähtien 75 päivän ajan jopa 75 % alennuksen vähintään 75 tuotteesta. Hyödynnä IGO 57-vuotta juhlatarjouksemme ja anna yrityksesi loistaa.

By | 2024-02-08T12:53:28+01:00 27 elokuun 2021|