Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Pakolliset kasvomaskit: laita kasvomaskit työskentelemään yrityksesi puolesta

1. joulukuuta 2020 lähtien ja vähintään kolmen kuukauden ajan, jokaisen Alankomaissa on lakisääteisesti käytettävä kasvomaskeja sisällä julkisissa tiloissa. Se on velvollisuus, jota meidän kaikkien on noudatettava. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi on myös noudatettava tätä sääntöä, ja sen asianmukainen käsittely on oleellisen tärkeää. Tästä artikkelista voit lukea, miten saat kasvomaskit toimimaan tehokkaasti ja positiivisesti työntekijöillesi ja asiakkaillesi.

Pakolliset kasvomaskit

Kasvomaskien käyttö on pakollista niin kutsutun koronahätätilannelain mukaisesti, joka toteaa, että kasvomaskeja on käytettävä kaikissa julkisissa paikoissa, kuten kaupat, asemat, museot, kaupungintalot, lentokentät, eläintarhat, huvipuistot, pysäköintihallit ja huoltoasemat. Mutta myös ammateissa, joissa ihmiset ovat kontaktissa toisiinsa, on pakollista käyttää kasvomaskeja: sekä asiakkaiden että palveluntarjoajien. Se on lisätoimenpide RIVM:n koronavirustoimenpiteisiin (Kansallinen kansanterveys- ja ympäristöinstituutti), käsien pesemisen ja 1,5 turvavälin pitämisen lisäksi. Selkeä ja perusteellinen lähestymistapa on oleellisen tärkeää, jotta viruksen leviäminen vähentyisi.

Mitkä kasvomaskit ovat pakollisia?

Kasvomaskit, joista puhumme, ovat ei-lääkinnällisiä tai ei-kirurgisia, tai maskeja, joissa ei ole virallista merkintää, kuten CE-merkintä tai lääketieteellistä väitettä pakkauksessa. Nämä voivat olla kertakäyttöisiä tai kankaisia kasvomaskeja. Kertakäyttöiset kasvomaskit, kuten nimi antaa ymmärtää, voidaan heittää pois käytön jälkeen ja vaihtaa joka kerta, kun taas kankaiset kasvomaskit pitää pestä säännöllisesti 60 asteessa.

Painatetut kasvomaskit logollasi: hyödyt

Yrityksenä voit antaa pakollisille kasvomaskeille positiivisen säväyksen useilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi yksilöidä kasvomaskit tai painattaa logosi kasvomaskien pakkaukseen. Tällä tavoin kasvomaskit eivät pelkästään suojaa koronavirukselta, vaan myös lisäävät tietoisuutta brändistäsi. Kasvomaskit logolla ovat usein täysin näkyvissä ja pitkän aikaa, joten ne todella laittavat logosi näkyville. Ihmiset, jotka käyttävät yksilöityjä kasvomaskeja, osoittavat myös uskollisuutta brändille. Ja tämän lisäksi, yrityksenä pystyt katsomaan logoasi pidemmälle ja lisätä luovuutta painatukseen niin, että voit jakaa ainutlaatuisia kasvomaskeja, joita ihmiset käyttävät mielellään.

Kun työntekijät käyttävät kasvomaskeja logolla, rakennat bränditietoisuutta sekä edustavaa ja yhdenmukaista tyyliä. Se myös antaa työntekijöille ylpeyden tunteen yrityksestä, jolle he työskentelevät. Mutta myös painatetuilla kasvomaskeilla voi olla positiivinen vaikutus asiakkaisiisi. Lisää palveluusi uusi taso jakamalla yksilöityjä kankaisia kasvomaskeja tai asettamalla kertakäyttökasvomaskien laatikko sisäänkäyntiin tai myymällä niitä edullisella hinnalla.

Näin se voi toimia sinun eduksesi…

Voit saada kasvomaskit työskentelemään yrityksesi puolesta monin eri tavoin. Mieti valintamyymälää, joka jakaa ilmaisia maskeja asiakkailleen tiettynä päivänä. Tai kauppaa, joka lanseeraa ”osta yksi, lahjoita yksi” -kampanjan auttaakseen vähävaraisempia ihmisiä. Aiemmin kirjoitimme artikkelin siitä, kuinka motivoit työntekijöitäsi koronapandemian aikana. Kasvomaski logolla olisi mukava lisäys koronvirus-lahjapakettiin hauskojen yllätysten ja hyödyllisten apuvälineiden lisäksi selviytymiseen näinä haastavina aikoina. Tai lisää ne brändituotteena fanikauppaasi. Mahdollisuuksia on runsaasti!

Kasvomaskityypit

Kasvomaskeja on saatavissa erityyppisinä ja -kokoisina. Kertakäyttöisten ja kankaisten kasvomaskien lisäksi on muista materiaaleista, kuten puuvillasta, kumista, mikrokuidusta tai jopa muovista, valmistettuja kasvomaskeja. Jos kestävä kehitys on tärkeää yrityksellesi (lue myös kestävyysvinkkejä yrityksellesi), on parasta valita uudelleenkäytettävät painetut kasvomaskit. Ja painatettujen kasvomaskien lisäksi voit myös harkita hihasuojia, jotka pitävät kasvomaskit puhtaina tai desinfioivaa käsigeeliä. IGO Promolta löydät täydelliset suojatuotesetit, johon voit painattaa logosi tai yksilöidyn painatuksen.

Kasvomaskeista on tullut osa arkipäivää, ja ne pysyvät sellaisina vähintään kolme kuukautta pakollisen kasvomaskisäännön vuoksi. Kysymykseksi jää edelleen se, milloin tämä kaikki loppuu, mutta yksi asia on varma: yrityksenä sinun pitäisi hyödyntää tätä juuri nyt. Katso kuinka yrityksesi voi käsitellä tämän tehokkaasti ja saada kasvomaskit työskentelemään yrityksesi puolesta!

By | 2021-06-29T12:40:50+01:00 29 kesäkuun 2021|