Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Antaminen tekee iloiseksi

176641269Antaessasi jotain luot positiivista mieltä. Voit antaa vaikkapa huomiotasi, lahjan, kannustavan taputuksen olkapäälle tai kupin kahvia… kaikista tulee hyvä mieli. Antaminen koskettaa vastaanottajaa, mutta myös antaja itse kokee hyvää mieltä. Antaminen on siis aina molemminpuolista.

Kokenut kumppani painatetuissa yrityslahjoissa ja mainostuotteissa
’The Experience of Giving’ ei ole IGO-POST:n periaatte syyttä! Uskomme, että The Experience of Giving rakentaa ja vahvistaa suhteita. 70 vuoden kokemus painatettujen yrityslahjojen ja mainostuotteiden jakelijana ei ole ainoa asia, joka on saanut meidät vakuuttuneiksi tästä. Useat tutkimukset ovat todistaneet, että yritys- ja mainoslahjojen antaminen luo positiivisen vaikutuksen asiakassuhteisiin ja, mikä tärkeintä, se on edullinen tapa edistää myyntiä.

Valitse varmuus: valitse IGO-POST
IGO-POST on luotettava kumppani asiakkailleen. Myyntihenkilökuntamme on ammattitaitoista, tuotteemme vastaavat sijoitustasi ja tuovat sinulle lisäarvoa, tuotevalikoimamme on laaja ja pyrimme aina siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, lähetämme uudet tuotteet tilalle ilman lisäkustannuksia.

Koe antamisen voima
Haluatko saada uusia asiakkaita, yllättää nykyiset asiakkaasi mukavalla huomionosoituksella tai saada lisää näkyvyyttä brändillesi? Painatetut yrityslahjat ja mainostuotteet takaavat onnistumisen. Verkkokaupastamme löydät sopivan tuotteen jokaiseen tilaisuuteen. Meillä on jatkuvasti erikoistarjouksia ja lisäksi saat joko upean asiakaslahjan tai hyvän alennuksen jokaisesta tilauksesta, joka ylittää 695 euroa. Haluatko olla perillä uusimmista trendeistä ja erikoistarjouksista? Tilaa <http://www.igopost.nl target=”http://www.igopost.fi/Asiakaspalvelu/Yhteystiedot.html?CategoryName=Yhteystiedot&CategoryDomainName=igopost-igoFI-Home”>uutiskirjeemme. IGO-POST on aktiivinen myös Facebookissa. <http://www.igopost.nl target=”https://www.facebook.com/IGOPOSTFI”>Tykkää meistä Facebookissa, lue päivityksemme ja saat mahdollisuuden voittaa hienon lahjan. Seuraa meitä myös Twitterissä @IGOPOST_FI. Löydä The Experience of Giving! IGO-POST:n kanssa.

By | 2014-05-28T09:21:46+01:00 28 toukokuu 2014|