Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

3 suosituinta treenisovellusta treenauksen tueksi

Liikunta on terveellistä! Näin sanotaan usein. Liikunta parantaa kuntoa, mutta siitä on paljon muutakin hyötyä. Tiesitkö, että 79 % työntekijöistä työskentelee tuottavammin päivinä, joina he harrastavat liikuntaa? Liikunta onkin hyvä tapa lopettaa (työ)päivä. Tunnin treenin jälkeen olo on paljon rennompi. Monet työntekijät sanovat, ettei heillä ole aikaa treenata, tai etteivät he halua työpäivän jälkeen lähteä salille.

Työntekijöitä voi motivoida treenaamaan kotona monin eri tavoin. Seuraavien sovellusten avulla alkuun pääsee jo tänään! Treeniin tarvitaan vain vähän tai ei lainkaan tarvikkeita. Muista kuitenkin juoda riittävästi tai ota mukaan urheilullinen vesipullo. Työkaverin kanssa kävely tai maastopyöräily on vieläkin hauskempaa.

3 parasta ilmaista liikuntasovellusta

Runkeeper
Runkeeper-sovellus sopii erinomaisesti juoksun tai pyöräilyn harrastajalle. Treenisuorituksistasi pidetään kirjaa GPS:n avulla. Voit valita haluamasi treenit ja saada niitä varten ohjeet. Runkeeper on selkeä ja helppokäyttöinen. Sovellus pitää kirjaa suorituksistasi, joten voit verrata niitä ystävien ja työkavereiden treeneihin. Runkeeperiin tallennetut treenit voi jakaa sovelluksella helposti sosiaalisessa mediassa.

Nike training club
Tässä sovelluksessa on valtavasti ominaisuuksia. Siinä on yli 185 Niken personal trainerien kehittämää treeniä. Treenit voi aloittaa matalalla kynnyksellä, ja voit valita muun muassa kardiotreenistä, joogasta, stepistä ja fitnessistä. Jokainen harjoitus esitellään perusteellisesti videolla, jolla asiantuntijat selostavat, miten tekniikkaa voi soveltaa. Treenit on helppo mukauttaa kaiken tasoisille liikkujille, joten sovellus sopii melkeinpä kaikkien käyttöön.

Strava
Stravalla pystyy mittaamaan lähes kaikkea treeniä. Sovellus keskittyy etenkin pyöräilyyn ja juoksemiseen. Lisäksi sillä voi mitata esimerkiksi vaellusta, maastopyöräilyä ja luistelua. Myös etenemistiedot pysyvät tallessa sovelluksessa. Tämän sovelluksen erityispiirre on sen kilpailuelementti. Voit vertailla suorituksiasi sovelluksen muiden käyttäjien kanssa. Sovellus vertaa myös suoritustasi omiin aiempiin suorituksiin, joten voit tehdä myös omia ennätyksiä.

Ota treenisovellus käyttöön ja ala treenata!

Liikunta on terveellistä, se tiedetään. Treenimotivaatiota voi lisätä liikuntasovelluksella, joka tuuppaa sinua vielä vähän lisää oikeaan suuntaan. Näet omat suorituksesi, voit laatia tavoitteita ja pitää kirjaa niiden saavuttamisesta. Haasta työkaverit ystävällismieliseen kilpailuun! Kaikki 3 suosituinta treenisovellusta voi ladata ilmaiseksi IOS:lle ja Androidille. Aloita siis jo tänään!

Järjestä työpaikalla kilpailu

Selostimme edellisessä artikkelissa, miten työntekijät saa liikkumaan, ja kerroimme vuosittaisen haastekilpailun järjestämisestä. Tiesitkö, että useimmissa liikuntasovelluksissa suorituksia voi vertailla työkaverien kanssa? Järjestä haastekilpailu ja pidä tuloksista kirjaa sovelluksella. Motivoi kilpailijoita personoidulla liikuntatuotelahjalla, kuten nimikoidulla urheilupyyhkeellä, edullisella ja kätevällä urheilukassilla, yrityksen nimellä varustetulla t-paidalla tai logollisella juomapullolla! Yrityksen sisäisen brändäyksen lisäksi haastat työntekijät aloittamaan treenauksen jo tänään.

Useimpia liikuntamuotoja on helppo harrastaa työn lomassa tai töiden jälkeen. Kokouksen voi pitää vaikkapa ulkona kävellen tai työpäivän jälkeen voi lähteä suoraan pyörälenkille. Työpäivä päättyy silloin selkeästi ja pysyt kunnossa.

By | 2024-02-08T12:53:25+01:00 22 syyskuun 2021|