Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Ovatko nämä niksit toimistoon jo tuttuja sinulle?

Vietämme paljon aikaa töissä kotona tai toimistolla. Tehokkaaseen työskentelyyn toimistossa on olemassa paljon vinkkejä. Voit esimerkiksi käydä tauoilla pikku kävelyllä raittiissa ulkoilmassa. Silmäsi pääsevät silloin lepäämään tietokoneen näytön katselusta. Päivän voi myös aloittaa jo varhain, sillä olemme silloin tehokkaimpia. Me IGOssa noudatamme näitä vinkkejä mahdollisuuksien mukaan. Meillä on paljon muitakin vinkkejä, joista kerromme sinulle mielellämme. Kerroimme jo aiemmin, miten toimiston voi muuttaa asteittain ympäristöystävällisemmäksi. Tässä artikkelissa kerromme parhaat niksit toimistoon. Ne helpottavat elämää (koti)toimistossa vielä entisestään.

Siisti talo auttaa pitämään ajatukset järjestyksessä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sanonta on tosiaan perusteltu. Siisti työpaikka parantaa työn tuottavuutta. Työpaikkaa voi rauhoittaa toimistotarviketelineellä. Siinä on paikat esimerkiksi avaimille, kynälle ja korvatulpille. Tässä tyylikkäässä versiossa on jopa langaton puhelinlaturi! Etkö halua näkökenttääsi paljon tavaroita? Valitse puhelimelle langaton laturi, jolloin laturi ei loju pöydällä koko päivää.

Toimiston rauhallinen sisustus on tärkeää työn kannalta. Tämä koskee pöydän lisäksi myös tietokoneen asiakirjoja. Järjestä tiedostot selkeästi, jolloin löydät ne tarvittaessa helposti. Oletko kuullut digitaalisesta hamstrauksesta? Hamstraaja säilyttää kaikkia tiedostoja tietokoneessa näkyvällä paikalla – sellaisiakin, joita ei enää tarvita. Hoida digitalisointi tehokkaasti! Silloin työkin valmistuu nopeammin.

Vinkki: Onko kokonaiskäsityksen muodostaminen sinulle hankalaa? Järjestä asiat luokkiin niin, että niillä on aina vakituinen paikka. Marie Kondon vinkit voivat auttaa alkuun.

Monitoimituote

Monitoimituotteet ovat meistä todella hieno juttu. Pidämme aivan erityisesti tuotteista, jotka helpottavat työpaikan tai kotitoimistonsisustamista. Mitä pidät esimerkiksi langattomasta laturihiirimatosta? Tämä kestävä hiirimatto on valmistettu ympäristöystävällisestä korkista. Hiiri liikkuu sen päällä mukavasti, ja lisäksi voit ladata sillä älypuhelimesi. Toinen vaihtoehto on UV-C-sterilointilaatikko, jossa on langaton 5 W:n laturi. Laatikko poistaa 99,9 % bakteereista 5 minuutissa. Sillä voi puhdista esimerkiksi puhelimen, korut, avaimet, kasvomaskin ja aurinkolasit. Tiesitkö, että monitoimituotteilla voi myös lisätä brändin näkyvyyttä ja tehostaa (sisäistä) brändäystä? Niihin voi nimittäin painattaa yrityksen logon! Selvitämme mielellämme kanssasi, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun yrityksellesi. Elämää helpottavat tuotteet ovat mielestämme tärkeitä vinkkejä elämään, jotka kannattaa napata talteen!

Tee enemmän lyhyemmässä ajassa

Kuvittele, jos saisit jokaisena työpäivään enemmän valmiiksi lyhyemmässä ajassa! Valitettavasti niin ei käy aivan joka päivä. Joka viikko voi kuitenkin säästää hieman aikaa erilaisten vinkkien avulla. Suuri osa työajasta kuluu kokouksissa. Jokainen on varmasti miettinyt joskus, että tämänkin kokouksen asiat olisivat mahtuneet yhteen sähköpostiviestiin. Kokous kannattaakin järjestää vain, jos se on todella tarpeen. Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvältä, mutta mieti itse, kannattako kokousta järjestää vain kokoustamisen vuoksi. Laadi etukäteen asialista, jossa asiat on esitetty selkeästi. Varmista, että yksi ihminen vastaa kokouksen johtamisesta ja seuraa ajan kulumista. Tiesitkö, että kokous on keskimäärin lyhyempi, jos kaikki osallistujat seisovat? Seisoen pidetyn kokouksen väitetään olevan jopa 34 % lyhyempi kuin tavallisen kokouksen.

Vinkki: Onko sinulla työtovereita, jotka jäävät kokouksen jälkeen usein vielä kokoustamaan keskenään? Vastamelukuulokkeilla pystyt sulkemaan hälyn ulkopuolelle ja keskittymään omaan työhösi.

Varjele yksityisyyttäsi kameran suojalla

Saatat vahingossa avata tiedoston, joka lataa tietokoneellesi ohjelman. Hakkerit pääsevät siitä lähtien katselemaan puuhiasi kannettavan tietokoneesi kameran kautta. Mietipä, jos näin tapahtuisi sinulle tai kollegallesi? Hakkeri saattaa silloin päästä näkemään yrityksen luottamuksellisia tietoja. Kameran suojus varmistaa, etteivät hakkerit pääse katsomaan sinun tai työntekijän kannettavan tietokoneen kameran kautta. Kun kameraa halutaan käyttää vaikkapa Zoom-kokouksessa, suojuksen voi työntää sivuun. Laitteisto pysyy näin suojattuna vieläkin paremmin. Kameran suojusten jakaminen tapahtumassa tai liikelahjana varmistaa, että tuotetta käytetään paljon. Myös yrityksesi logo ja nimi ovat silloin aina näkyvillä!

Miten tarralappuja kannattaa käyttää

Miten ilman niitä pärjäisi? Niitä käytetään tuottavassa kokouksessa, luovassa ideoiden kehittelyssä tai kun päähän ilmestyy yllättäen loistava ajatus. Kaikissa toimistoissa on käyttöä keltaisille tarralapuille. Tiesitkö, että tarralappuja on käytetty aina väärin?

Olet varmaan huomannut, miten tarralaput taipuvat rullalle tai jopa tipahtavat irti taulusta. Se johtuu siitä, että tarralappu on irrotettu nipusta väärin. Vedätkö laput aina irti oikealta alhaalta kohti vasenta yläkulmaa? Tarranauha lähtee silloin irti kerralla, eikä lappu enää tartu yhtä hyvin. Laput täytyy irrottaa nipusta vasemmasta yläkulmasta kohti oikeaa yläkulmaa. Silloin tarralappu ei rullaa ylös ja pysyy paremmin kiinni.

Vinkki: Mietipä, miten paljon mahdollisuuksia tarralaput tarjoavat! Haasta kollegat kilpailemaan tarralapputaiteessa. Pidä opiskelijat mukana pyytämällä heitä vastaamaan tarralapuilla opetuksen aikana. Tarralappuja voi käyttää myös nimilappuina yrityksen epämuodollisissa tilaisuuksissa.

Kuten huomaat, on paljon vinkkejä elämään, jotka eivät ehkä tule ihan ensimmäisenä mieleen. Jaa ne työntekijöiden kanssa, niin kaikki pääsevät hyötymään! Haluatko kuulla, miten IGO Promo voi auttaa sinua tekemään toimistosta tai työntekijöiden kotitoimistosta vieläkin paremman?

By | 2024-02-08T12:55:03+01:00 22 syyskuun 2021|