Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

IGO Promo täyttää 75 vuotta

IGO Promo on kansainvälinen yritys, joka toimii tällä hetkellä 13:lla Euroopan markkina-alueella. Yritys on erikoistunut myynninedistämistuotteisiin jo yli 75 vuoden ajan. Miten IGO Promo on kasvanut paikallisesta toimijasta kansainväliseksi perheyritykseksi?

Mistä kaikki alkoi?

IGO Promon perustaja Martien Jonkers perusti Alankomaissa vuonna 1945 ensimmäisten joukossa yrityksen, joka toimitti kyniä mainospainatuksella. Yritys toimi nimellä ”Jonkers Handelsonderneming” ja siitä tuli menestys! Vuonna 1961 nimeksi vaihtui virallisesti IGO, Internationale Geschenken Organisatie (kansainvälinen lahjaorganisaatio). Se muodosti perustan nykyiselle palvelullemme, joka on liikelahjojen painattaminen yrityksille.

Kehitys IGO Postiksi

Martien oli aito liikemies, joka etsi jatkuvasti mahdollisuuksia parantaa ja laajentaa toimistotarvikkeiden valikoimaansa. Hän tiesi täsmälleen, mitkä tuotteet olivat markkinoilla haluttuja, ja häntä alkoi kiehtoa uusi markkinastrategia, nimittäin katalogimyynti henkilökohtaisen myynnin sijaan. Tunnettu IGO Post syntyi, ja yritys jatkoi kasvuaan.

Kun Martien Jonkersilta kysytään, kuinka hän onnistui toteuttamaan yrityskasvun, hän antaa aina saman vastauksen: ”On oltava hyviä ideoita, löydettävä hyviä ihmisiä, joiden kanssa tehdä työtä, ja ihmisillä täytyy olla oikea paikkansa yrityksen sisällä.” Nämä sanat pätevät vielä tänäkin päivänä.

1980-luvulta lähtien IGO Post laajensi toimintaansa Euroopassa perustamalla toimipisteet Belgiaan ja Ranskaan. Tänään toimimme 13 markkina-alueella: Alankomaissa, Belgiassa, Valloniassa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Irlannissa ja Englannissa.

IGO Promo!

Vuosien edetessä ja maailman kehittyessä IGO Post vaihtoi nimensä nykyiseen IGO Promoon, joka sopii paremmin digiaikaan, jota elämme. Myös yrityskuvamme sai päivityksen. Tällä hetkellä IGO pitää majaansa Helmondin teollisuusalueella osoitteessa Haverdijk 5. Tänä päivänä olemme kansainvälinen verkkokauppayritys, jolla on rikas historia – ykkösasiantuntija liikelahjojen sekä yritys- ja asiakassuhteiden vahvistamisen alalla.

Panostamme paljon aikaa ja energiaa henkilökohtaisten suhteiden rakentamiseen ja pidämme aina tarkasti silmällä asiakkaidemme etuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja tehokkaan tavan vahvistaa omaa brändiään sekä asiakassuhteita. Edistämme tätä tarjoamalla laadukasta ja henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme ja ohjaamalla heitä tilauksen jokaisessa vaiheessa askel askeleelta. Meille on tärkeää toimittaa laadukkaita tuotteita ja pysyä autenttisena. Lahjat on ollut meillä DNA:ssa jo yli 75 vuoden ajan, ja olemme siitä ylpeitä!

Oletko utelias kuulemaan, kuinka olemme pyrkineet erottumaan joukosta jo 75 vuoden ajan?

Tiesitkö, että olemme jo 75 vuoden ajan antaneet mielihyvin osamme yhteiskunnan hyväksi? Meille yhteiskuntavastuu on ensiarvoisen tärkeää. Lahjoitamme myös osan jokaisen tilauksen tuotosta puiden istuttamiseen. Yhteistyössä One Tree Planted -järjestön kanssa olemme istuttaneet jo 26.231 puuta! Teemme yhteistyötä myös Senzerin kanssa. Tämä yritys auttaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä löytämään työpaikan, jossa he voivat kehittää itseään.

Ydinarvomme – epämuodollinen, helppo, kannustava, henkilökohtainen ja laadukas – sopivat meihin siten täydellisesti.

Ympäristöystävällinen tavoite

Tavoitteemme on mahdollistaa yritysten ja brändien näkyvyyden lisääminen helpolla tavalla, personoitujen lahjatuotteiden muodossa. Meille on myös tärkeää toimia vastuullisesti ja laajennammekin kestävää valikoimaamme jatkuvasti. Kestävien tuotteiden valikoimassa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteen valmistusprosessiin ja materiaaleihin. Niin voimme olla varmoja siitä, että myymme oikeita tuotteita.

Kestävien tuotteiden lisäksi pyrimme myös kestäviin suhteisiin työntekijöittemme kanssa. Tiesitkö, että työntekijämme pysyvät IGOlla keskimäärin 5,9 vuotta? Annamme suuren arvon ihmisille ja yhteiskunnalle, sillä heitä saamme kiittää menestyksestämme. Jokainen työntekijä tuo IGOon oman tietämyksensä, kokemuksensa ja kykynsä. Pyrimme innostamaan työntekijöitämme antamalla heille vapauden kehittää itseään organisaatiossamme.

Niin helppoa se on

Kuulostaa yksinkertaiselta, ja niin se onkin. Yrityksen perustamisesta 1945 lähtien tavoitteemme on aina pysynyt samana: tehdä lahjojen antamisesta henkilökohtaisempaa ja yksinkertaisempaa. Palvelemme asiakkaitamme päivittäin henkilökohtaisesti, toimitamme hyvää laatua ja valikoimastamme löytyy liikelahjoja, jotka tekevät vaikutuksen. Näin takaamme, että onnistuneiden liikelahjojen hankinnasta tulee helpompaa kuin koskaan. Tuemme yrityksiä, jotka haluavat vahvistaa brändiään painetuilla myynninedistämistuotteilla. Laajasta valikoimastamme liikelahjoja ja mainostuotteita löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja kokeneet työntekijämme ohjaavat asiakasta prosessissa askel askeleelta.

Me todella ymmärrämme lahjojen antamisen voiman. Ja mikä tärkeintä: kannustamme myös asiakkaitamme muistamaan työntekijöitään ja liikekumppaneitaan henkilökohtaisilla ja onnistuneilla lahjoilla. Meillä ei turhaan ole 500 000 tyytyväistä asiakasta!

By | 2024-02-08T12:53:29+01:00 27 elokuun 2021|