Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Hauskimmat matkustustarvikkeet: lähde matkalle asiakkaan mukaan

Oletko lähdössä lomalle tänä kesänä? Vai olisiko nyt staycationin vuoro? Suunnitteletko useampia päiväretkiä vai mökin vuokrausta? Kaikki viettävät kesäloman oman makunsa mukaan. Monet ovat jo täyttä päätä valmistautumassa tulevaan kesään. Myöskään yritys ei voi olla liikkeellä liian aikaisin. Me IGO Promossa tiedämme, miten saat brändiisi vauhtia kesällä. Kirjoitimme jo aiemmin kesämarkkinoinnista. Tässä artikkelissa kerromme kaiken hauskimmista matkustustarvikkeista, jotka lähtevät matkalle asiakkaan tai työntekijöiden mukaan!

Matkakohteena…

Toistaiseksi on epäselvää, missä määrin voimme tänä vuonna matkustaa ulkomaille. Myös omassa maassa on paljon mahdollisuuksia lomailuun tai viihtymiseen kesälomalla. Voit vaikka lähteä leirintäalueelle teltalla tai asuntoautolla tai ‑vaunulla tai vuokrata mökin jostakin kivasta mökkikylästä. Useampi viikonloppu- tai päiväretki on myös hyvä vaihtoehto. Lähiympäristöön voi tutustua patikoimalla tai pyöräilemällä. Tutustu kotikaupunkiin tai ‑kuntaan turistina!

Vinkki: Matkalaukku tai lentolaukku tarvitaan aina, oli sitten kyse viikonloppumatkasta tai pidemmästä reissusta. Matkalaukkuihin ja lentolaukkuihin voi painattaa yrityksen logon, jolloin se on näkyvillä, kun lahjan vastaanottaja lähtee matkaan. Painatuksen voi tehdä myös Easypocket-pussiin, matkatyynyyn, passikoteloon, matka-adapteriin, tavaratilan järjestelijään tai suosittuun Nolan RPET ‑reppuun. IGO Promon valikoimaan kuuluu paljon muitakin matkustustarvikkeita. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Pakkaa vieläkin helpommin näiden tarvikkeiden avulla

Joko tiedät, mitä teet tänä kesänä? Voit aloittaa valmistelut! Mieti jo valmiiksi, mitä kaikkea tarvitset mukaan lomalle kotimaassa tai ulkomailla. Kaikkea ei voi ottaa mukaan, joten on tärkeää pakata fiksusti. Helppous on tärkeä juttu sekä vaelluksella, leirintäalueella että hotellissa. Siksi on hyvä tietää, että monet kätevät matkustustarvikkeet helpottavat matkustamista. Esimerkiksi käyvät vaikkapa alustallinen rantakassi, vedenkestävä kotelo puhelimelle, Smart toilettilaukku, Easy Breezy ‑sumutin, kuulokerasia, uudelleenkäytettävä aterinsarja tai pakkauskuutiot.

Vinkki: Onko sinulla myymälä? Painata hauskat, kätevät matkustustarvikkeet ja jaa niitä asiakkaille. Voit myös antaa niitä lahjana, kun ostosten määrä ylittää tietyn summan. Voit näin sitouttaa asiakkaita ja pääset myös heidän mukaansa matkalle.

Lisää hauskoja vinkkejä kesälomalle

Kesälomalla voi viihtyä monilla muillakin tavoilla. Kiinnostaisiko sinua vaikkapa pyöräretki lähiseudulla? Voisit myös vuokrata kaupunkipyörän tai sähköskootterin toisesta kaupungista. Monet kaupungit tarjoavat valmiita reittiehdotuksia, mutta voit myös valita reittisi itse Google Mapsin tai Komootin kaltaisen sovelluksen avulla. Aurinkoisen iltapäivän voi viettää eväsretkellä lähistön puistossa. Entä jos järjestäisit grillijuhlat ja kutsuisit mukaan naapurit! Odotatko jo innolla pitkiä kesäiltoja, jolloin puutarhassa voi pelata erilaisia pelejä? Kesällä riittää tosiaan tekemistä kaikille!

Vinkki: Katso täältä, miten voit tukea kesäkampanjaa kesätuotteilla. Voit teettää IGOlla painatuksen erilaisiin kesätuotteisiin, kutenTower Game ‑peliin, petankkisettiin, BeachGames-peliin ja moneen muuhun peliin. Meiltä saat myös kätevät pikniktuotteet, kuten Keep-it-Cool-kylmälaukun tai termosmukin.

Älä unohda aurinkosuojausta

Aurinko paistaa pian yhä enemmän, joten hyvä aurinkosuoja-aine on tärkeää muistaa. Sellaista tarvitaan mukaan matkalle, mutta pidä myös pientä tuubia aina mukana laukussa. Aurinkosuoja-aine varmistaa, että ihosi on turvassa auringon haitalliselta UVB-säteilyltä. Suojakerroin eli SPF (Sun Protection Factor) on tärkeää ottaa huomioon. Se kertoo, miten tehokkaasti aine suojaa UVB-säteilyltä. Suoja on sitä parempi, mitä korkeampi suojakerroin on. Aurinkosuojatuotteista ja suojakertoimesta on lisätietoja Consumentenbondin verkkosivustolla. Myös aurinkosuojatuotteen käyttöikään täytyy kiinnittää huomiota. Suojakerroin alkaa nimittäin heikentyä tuotteen avaamisen jälkeen. Yleisesti ottaen aurinkovoide pitäisi käyttää 12 kuukauden kuluessa. Käyttöaika on merkitty tuubiin tai pulloon numerolla ja M-kirjaimella (months, kuukautta).

Vinkki: Tiesitkö, että voit painattaa logosi aurinkosuojatuotteeseen? Tällaiselle tehokkaalle kesälahjalle on käyttöä aina, kun aurinko tulee esiin. Jaa aurinkovoidetta tapahtumassa tai lisää se kesäiseen liikelahjaan. Mahdollisuuksia on valtavasti!

Yllätä työntekijät tai asiakkaat kesälahjalla

Lopuksi vielä vinkki sinulle yrittäjänä. Kaikki tietävät joululahjat, mutta miksi et yllättäisi asiakkaita tai työntekijöitä kesälahjalla? Kokoa hauskaan kesälahjaan matkustustuotteita, käteviä matkustustarvikkeita, aurinkosuojaa ja paljon muita kesäisiä lahjoja. Valitse vaikka hauska lentolaukku, rantakassi tai matkalaukku, painata siihen logosi ja täytä se erilaisilla tuotteilla. Kesälahjan voi tietenkin myös arpoa liikkeen asiakkaiden kesken. Yllätä joka sadas asiakas lahjalla!

Mieti jo nyt, miten saat yrityksesi näkyviin kesällä ja matkalle asiakkaiden ja/tai työntekijöiden mukaan. IGO Promo auttaa tietenkin mielellään. Antaa kesän tulla!

By | 2024-02-08T12:55:05+01:00 22 syyskuun 2021|