Tarvitsetko apua? Olemme tavoitettavissa|myynti@igopromo.fi

Aurinkolasit painatuksella: katso mahdollisuudet täältä

Aurinkolaseja tarvitaan, kun aurinko alkaa paistaa. Kaikki tarvitsevat ainakin yhdet aurinkolasit. Voi olla hyvä ajatus pitää ylimääräisiä aurinkolaseja varalla autossa. Tai ehkä sinusta on vain hauskaa käyttää erilaisia aurinkolaseja eri asujen kanssa. Aurinkolasit tulevat tietenkin mukaan lomalle – myös hiihtolomalle. Mutta tiesitkö, että aurinkolasit voivat olla myös todella tehokas markkinointikeino? IGO Promo tietää sen paremmin kuin kukaan muu. Siksi kerromme tässä artikkelissa, miten aurinkolaseja voi hyödyntää markkinoinnissa. Selvitä, mitä mahdollisuuksia aurinkolasit painatuksella tarjoavat.

Miksi aurinkolasit painatuksella ovat hyvä idea?

Kaikki pitävät kesästä ja hyvästä säästä. Silloin ollaan ulkona enemmän ja käydään lomamatkoilla. Samalla saat enemmän mahdollisuuksia antaa brändisi näkyä. Kerroimme aiemmassa artikkelissa, miten voit vauhdittaa brändiäsi kesällä. Yksi vinkeistä koski hauskojen kesätuotteiden painattamista. Aurinkolasit ovat mainio kesämarkkinointiväline, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Etsitpä sitten edullisia aurinkolaseja tai luksusversiota, kaikki on mahdollista.

Näin teet aurinkolaseista markkinointivälineen

Aurinkolaseja voi käyttää sisäisessä ja ulkoisessa brändäyksessä monella fiksulla tavalla. Yksi mahdollisuus on aurinkolasit painatuksella – painata niihin yrityksen logo ja myy niitä brändituotteina. Esimerkiksi Formula 1 ‑aurinkolasit tekevät kauppansa kilpailuissa ja matkamuistona. Voit tietenkin jakaa aurinkolaseja myös ilmaiseksi tapahtumissa ja tehostaa sitä kautta myyntiä, tai antaa myymälässä käyville asiakkaille tiettyjen tuotteiden ostosta aurinkolasit kaupan päälle. Kerromme artikkelissa hauskimmista matkustustarvikkeista kesälahjojen antamisesta työntekijöille ja/tai liikekumppaneille. Myös aurinkolasit sopivat hyvin tällaiseen lahjaan. Muista myös hiihtolomalle lähtevät ihmiset. Voit jakaa aurinkolaseja matkan aikana tai matkakohteessa. Saat saman tien lisää näkyvyyttä brändillesi.

Aurinkolasit ja UV-suojaus

Tiedä, mitä lahjoitat. Myös aurinkolasien ja UV-suojauksen perusteet on hyvä tuntea. Oikealla UV-suojalla varustetut aurinkolasit varmistavat, ettei haitallinen UV-säteily pääse silmiin. Ajatus on oikeastaan sama kuin aurinkovoiteessa, mutta nyt on kyse silmien suojelusta. Aurinkolasit UV-suojalla 400 suojaavat UV-säteilyltä sataprosenttisesti. Lisäksi merkitystä on CE-merkinnällä, joka ilmaisee lasien värin voimakkuuden EU-vaatimusten mukaisesti. Luokan 3 aurinkolasien (CE3) valonläpäisevyys on yleensä paras. Kalliit aurinkolasit eivät välttämättä suojaa paremmin. Myös edulliset aurinkolasit hoitavat suojauksen usein mainiosti. Voit lukea asiasta lisää Consumentenbondin artikkelista.

Vinkki: IGO Promon valikoimassa lähes kaikki aurinkolasit tarjoavat uv-suojan 400, sekä edullisemmat että premium-versiot. Arvot on ilmoitettu aurinkolasien tuotekuvauksissa.

Edulliset aurinkolasit

Haluatko käyttää aurinkolaseja myynninedistämiseen kesäkampanjassa, mutta et kuluttaa kovin paljon rahaa? Silloin on hyvä tietää, että todella monet edulliset aurinkolasit ovat varsin laadukkaita. Edulliset aurinkolasit sopivat hyvin jaettaviksi esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla. Saatavana on monia eri värisiä, tähän tarkoitukseen sopivia muovisia aurinkolaseja. Useimpiin aurinkolaseihin voidaan tehdä painatus vasempaan ja/tai oikeaan sankaan. Joihinkin aurinkolaseihin voimme jopa kiinnittää värilliset tarrat suoraan linsseihin (LogoSpecs-aurinkolasit). Hyödynnä myös kiinnostavat pakettitarjoukset: Mitä useammat aurinkolasit tilaat, sitä enemmän saat alennusta. Autamme sinua valitsemaan – tässä ovat suosituimmat edulliset aurinkolasimme.

IGO Promon 5 suosituinta edullista aurinkolasimallia:

  1. Malibu -aurinkolasit
  2. Sun Ray ‑aurinkolasit
  3. Rainbow -aurinkolasit
  4. LogoSpecs -aurinkolasit
  5. Looking Bamboo ‑aurinkolasit

Premium-aurinkolasit

Halutko painattaa luksusaurinkolasit liikelahjaksi tai kiitokseksi asiakkaille ja työntekijöille? Tällaiset premium-aurinkolasit voit valita useista trendikkäistä malleista ja materiaaleista. Meiltä saat esimerkiksi kestävästä polykarbonaatista valmistetut retrolasit tai muovista, metallista ja peililinsseistä valmistetut modernit lasit. Tällaisiin luksusaurinkolaseihin painatus voidaan tehdä sankoihin brändin esittämiseksi hienovaraisesti.

IGO Promon 5 suosituinta premium-aurinkolasimallia:

  1. Brava -aurinkolasit
  2. Shield -aurinkolasit
  3. Carbon -aurinkolasit
  4. Sun Ray ‑aurinkolasit
  5. Brede -aurinkolasit

Ympäristöystävälliset (EKO) aurinkolasit

Yhä useammat yritykset arvostavat ympäristöystävällisyyttä, ja aivan syystä. Voit ottaa ympäristöasiat huomioon myös myynninedistämistuotteiden ja lahjojen valinnassa ja viestiä näin, että yrityksesi ajattelee ympäristöä. Siksi on hyvä tietää, että saat kauttamme myös ympäristöystävälliset aurinkolasit eli EKO-aurinkolasit, joihin voit painattaa yrityksesi logon. Voit valita esimerkiksi biohajoavasta vehnänolkikuidusta valmistetut aurinkolasit (Malibu-aurinkolasit tai Eco aurinkolasit vehnänoljesta), bambusta ja vehnänoljesta valmistetut aurinkolasit (Malibu Eco-Mix) tai kierrätetystä muovista valmistetut aurinkolasit (Malibu RPET ‑aurinkolasit). Jos haluat viestiä ympäristöystävällisyyttä aurinkolaseilla, mahdollisuuksia on valtavasti. Haluaako yrityksesi toimia vielä enemmän ympäristöystävällisesti? Lue silloin artikkelimme ympäristöystävällisistä vinkeistä yrityksille.

Kuten huomaat, on aurinkolasit painatuksella tarjoavat paljon mahdollisuuksia. Ota tämä hauska kesäinen tuote osaksi positiivista brändäystä! Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä, niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

By | 2024-02-08T12:53:26+01:00 22 syyskuun 2021|